Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Yemek yapsın, çocuk baksın, sevişsin, yanında gezsin; en az birinde iyi değilse evine yollayın

Yemek yapsın, çocuk baksın, sevişsin, yanında gezsin; en az birinde iyi değilse evine yollayın
 

Hepsini yapsın… Senin anan güzel mi; varsa gönder, karıyı boşayayım! Bunlar kadınların klasik görevleri. Görünüşte kadınlar bunların hepsini yapıyor görünüyorlar. Yapıyorlar da nasıl?

Bazen bunları istediğimiz gibi yapamayan kadınlarımızı eleştiririz ama tabii ki haksızlık ediyoruz; biz kendimiz her şeyi tam mı yapıyoruz? Ama kadın bunlardan en az birinde çok iyi olacak. Laf aramızda onlara tiyo vereyim. Erkekler kadınların sırasıyla yanında gezmesi, sevişmesi, çocuk bakması ve yemek yapmasını önemserler. Hatta ilk ikisini yapan kadınların kocaları yemek yapma işini ve doğurmak şartıyla çocuk bakma işini kendileri de yaparlar ya da durumları uygunsa hizmetçi tutarlar. Yani yemek yapmak ve çocuk bakmakta iyi olsanız da erkekler fazla memnun olmazlar. Onların derdi başka. Yine de önemli tabii ki.

Kadınların yanlışı şurada, bir şeyi sadece yapıyor olmak onu yapmak değildir; nasıl yaptığınız daha önemlidir ve erkek buna bakarlar. “Yemeğini veriyorum ya” Veriyorsun da nasıl veriyorsun. Yine de yatakta delirt, sen yanında gezerken akılları başlarından gitsin çocuğu bile kendileri doğururlar valla!

Yani neymiş, kadın bunlardan birinde (hangisinde yetenekli ve durumu uygunsa)çok iyi olacak. Ama mümkünse yanında gezme ve sevişme konularında iyi olsun. Yani çok güzel kadınlar bunları yapsın, diğerleri yemek, çocuk denilmek isteniyor.

Bir de bunlar aslında kadının kocasını elinde tutma konusunda sigortası. Hiçbirini yapamayan ya da kocasını memnun edemeyen kadını eşi yüzde bin beş yüz aldatır. Gerçi söylentilere göre bazı erkekler karısı feriştah olsa yine aldatırmış. Siz yine de bir konuda çok iyi olduğunuzda (özellikle popüler konularda) eşiniz size hayran olacaktır. Erkekler genellikle kendi eşlerini ölçü alırlar ve daha güzel olmayan kadına gitmezler. Ve siz en güzelseniz…

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..