Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '13

 
Kategori
Yılbaşı
 

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç.

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç.
 

Yeni yıla çok az bir zaman kaldı. Adettendir. Her yeni yılla girdiğimiz de. Sevdiklerimiz ve kendimiz için gelecek yıla dair, güzel şeyler dilemek…

Sizi bilemem ama, yeni yılın coşkusu beni şimdiden sarmış durumda, çünkü bambaşka bir anlamı olmuştur yeni yılın benim için hep. Çünkü yeni yaş, yeni ay ve yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Ailenizle birlikte zaman geçirip, o coşkuyu yaşaya bilmektir…

Bu yıl, memnun olmadığımız ve değişmesini istediğimiz bir takım alışkanlıklarımızın yerine yenilerini koya bilir, yapmak isteyipte yapmadıklarımız ve söylemek isteyipte, ancak söyleyemediklerimiz için iyi bir fırsat, iyi bir başlangıç olabilir.

Pişmanlığını yaşadığımız hataları düzeltmemiz adına bir umut. Daha dün gibi geliyor, geçen yıla girişimiz, yıllar ne çabuk geçiyor değil mi? Daha mı hızlı dönmeye başladı dünya, yoksa biz mi farkında değiliz ne? Su gibi akıp geçiyor yıllar, farkına varamadan. Haa! Unutmadan zaman aleyhimize işliyor…

Ertelediğimiz pek çok hayallerimiz var gerçekleştirmenin tam zamanıdır… Hayat beklemez.

Evet, koca bir yılıda geride bırakıyoruz… İyisiyle, kötüsüyle Acısıyla, tatlısıyla, neşesiyle, hüznüyle. Geçen koca bir yılın ardından.

Gözlerinizi kapayın ve şöyle bir film şeridi gibi geçirin 2013'un nasıl geçtiğini, neleri kazandık, neleri kaybettik. Kimler gelip geçti hayatımızdan.

Ama unutmayın ki; “İnsan kazandıklarıyla değil kaybettikleriyle insandır.”

Yeni yıl demek “hatırlanmaktır” Dostlarınızı, sevdiklerinizi hatırlayın ve onlara
Bir jest yapabilirsin kartpostal yollaya bilirsiniz örneğin.

Eskiden ne güzeldi değil mi? Mektup ve kartpostal yollanırdı. Büyük bir heyecanla açardık, o kartpostalları. Artık bunların hiç birini yapmıyoruz fark ettiniz mi?
Mektupların yerini e-postalar,
Kartpostallar’ın yerini ise telefondaki mesajlar aldı.
Hiç unutmam; Dayım ilk kartpostal yolladığında ki heyecanımı, sevincimi, hâlâ saklıyorum o kartpostalı.

Yeni yıl demek eğlenmek demek. Bol bol eğlenin, eğlenin derken.
İlla yeni yılda gece kulüplerinde ” haydeee! eller havaya dımtıs dımtıs” moduna girin demiyorum sizin için “eğlence” kavramı ne ise, onu yapın. Bu yeni yılda sevdiğiniz şeyleri yapmaya gayret edin.. Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler ya, hani bu yüzden kendinize, sevdiklerinize zaman ayıra bilirsiniz, onlara tatlı sürprizler de yapabilirsiniz, sevdiğiniz bir sinema filmini izleye bilir, sevdiğiniz müzikleri dinleye bilir böylece vakit geçirmiş olursunuz.

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, huzur getirmesini diliyorum! Zaten ardından gelir mutluluk, başarı. Ve önemlisi yeni yılın tüm dünya’ya barış getirmesini diliyorum.

Mutlu yıllar!

 
Toplam blog
: 4
: 950
Kayıt tarihi
: 24.12.12
 
 

4 Aralık 1992’de Iğdır’da Dünyaya geldim ve halen Iğdır’da yaşamaktayım. 8'yaşından sonra Duchann..