Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '16

 
Kategori
El Sanatları
 

Yeni Lif Modelleri Yaparak Zamanınızı Değerlendirin

Yeni Lif Modelleri Yaparak Zamanınızı Değerlendirin
 

lif modelleri


Sürekli olarak ve hanımlarının aile ekonomisine destek olmadıkları söylenip durur. Son zamanlara el işi yapan bayanları incelediğimde yeni lif modelleri yaparak ciddi anlamda para kazandıklarını gördüm. Sizler de ev hanımıysanız aile ekonomisine destek olmak için lif modeli yapıp satabilirsiniz.

Ünlü psikologlar ev hanımlarının büyük bölümünün depresyonda olduğunu ve bu durum sürekli olarak aynı şeyi yapmaktan kaynaklandığını belirtiyor. Bayanlar çamaşır bulaşık derken kendilerine herhangi bir hobi edinemiyorlar ve bu durum da ister istemez depresyon gibi durumların ortaya çıkmasına neden oluyor. Yeni lif modelleri yaparak kendinize bir uğraş edinebileceğiniz gibi zamanınızı bu lifleri örerek geçirip ayrıca para kazanabilirsiniz. Bayanların büyük bölümünün yeni lif modelleri üzerine yoğunlaşmasındaki temel neden bu tarz örgülerin hem yapımının hem de satımının kolay olmasıdır. Kimse elinde kalacak tonlarca örgüye sahip olmak istemez. Bu yüzden kendinize hobi edinecekseniz kesinlikle satışı yapılan hobileri seçmenizi tavsiye ediyorum.

Kendinize hobi bulma konusunda sıkıntılar çekiyorsanız hobi edinebileceğiniz çeşitli fikir verici bloglar bulunuyor ve bu bloglardan birisi de hobiorgu.com adlı çeşitli hobileri içerisinde barındıran blogtur. İlk olarak örgü bilginiz yetersizse basit örgülere yönelebilirsiniz. Zaman içerisinde ise örgü bilginiz gelişecektir. Bu zaman da daha zor olan örgüler ile ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Hobi edinirken zor şeyleri başta ele almanız aşırı derecede sıkılmanıza neden olabilir. Bu yüzden lif modelleri sizler için ideal bir seçim olacaktır.

Kültürümüzde halen çeyiz hazırlamak yer alıyor. Ben de çok kısa zaman önce işsiz kaldım ve ciddi anlamda maddi sıkıntılar çektim. Bir arkadaşım üniversite mezunu olmama rağmen iş bulamamamı aşırı derecede içerledi ve beni örgü yapmaya yöneltti. Şuan özel sektörde çalışırken kazanmış olduğum paraları kazanabildiğimi söylesem yanlış bir cümle kurmuş olmam. Hiçbir hobiyi basite almayın. Edineceğiniz hobiler iç dünyanızın pozitif yönde değişmesini sağlayacaktır.

Kaynak: https://www.hobiorgu.com/lif-modelleri.html

 
Toplam blog
: 12
: 1086
Kayıt tarihi
: 14.10.14
 
 

Sakarya Üniversitesi bünyesinde yer alan Mühendislik fakültesinin gıda mühendisliği bölümünden me..