Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '20

 
Kategori
TV Programları
 

Yeni Sezon Dizileri Geliyor!

Ağustos ayı sonuna geldik. Virüs nedeniyle Yeni Sezon dizilerinin başlama zamanlarında gecikmeler oluyor. Birçok dizi henüz kadroyu toparlayıp da yeni bölümleri çekemedi. Toparlayanlar da, 3-5 bölüm stok çekmeye başladı. Eylül ayı başında birçok dizi yeni sezonu açacak. Kalanlarda Eylül sonu, en geç Ekim ayı başında yeni sezon bölümlerini yayına koyacaklar.

 

İşte 2020 Sezon Dizilerinin belli olan yayın tarihleri

 

ÇUKUR

Çukur 4.Sezon; 7 Eylül Pazartesi akşamı 94 bölüm ile Show Tv. ekranlarına geliyor. Bu sezonda, Barış Arduç, İrem Sak ve Mustafa Avkıran oyuncu kadrosuna katılıyor. Aras Bulut İynemli Çukur dizisinde yine iddialı... 4.sezona girerken Yamaç ne yazık ki, ağabeyi Selim'i kaybediyor. Öner Erkan ne yazık ki diziden ayrılıyor.

4.Sezon 1.Bölüm (94.bölüm) birinci ve ikinci Fragmanı Yayınlandı.(*)

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Atv'nin sevilen dizisi "Bir Zamanlar Çukurova" yeni sezonu kadrosunu takviyelerle geriyor. Vahide Perçin (Hünkar), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir), Hilal Altınbilek (Züleyha) ve Kerem Alışık (Fekeli) gibi güçlü oyuncu kadrosuna Furkan Palalı ve Nazan Kesal gibi iki yeni oyuncu ile 3.Sezona girecek. Henüz sezon başlama tarihi belli değil, sadece yakında deniyor.

 

SEFİRİN KIZI

Star Tv'nin Pazartesi gecelerinin iddialı sevilen dizisi olarar 2.sezona girecek. Engin Akyürek (Sancar) ve Neslihan Atagül (Nare) ile Eylül ayı içinde ekranlarınızda olacak!

 

MUCİZE DOKTOR

Başrolünü başarılı oyuncu Taner Ölmez’in üstlendiği dizi “Mucize Doktor”,  17 Eylül Perşembe

akşamı yeni sezonu açıyor.

 

KURULUŞ OSMAN

Diriliş Ertuğrul TRT 1'de ömrünü tamamladı ve Kuruluş Osman olarak Atv'de oynuyor. Başrol oyuncusu da Burak Özçivit. Kuruluş Osman 2.sezonuna kadrosuna yeni ilavelerle geliyor. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın ve Çukur'un "Çetosu" Erkan Avcı'yı kadrosuna katarak yeni sezona girecek!

Kuruluş Osman 2.sezona virüs nedeni ile Eylül sonu, ya da Ekim ayına sarkabilir. Henüz net bir açıklama gelmedi.

 

HERCAİ

Atv'nin sevilen aşk dizi Hercai, yeni sezonda kaldığı yerden 39.bölümden itibaren devam edecek. Yeni 3.sezonun gecikebileceği söyleniyor. Eylül sonu en geç Ekim ayı başında Atv'e ekranlarında olacak. Ebru Şahin (Reyyan) ve Akın Akınözü (Miran) sevilen bir ikili oldular. Dizi Mardin (Midyat) yöresinin tarihi dokusunu yansıtması yönüyle ilgi çekiyor.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Oktay Kaynarca'nın mafyavari dizisi EDHO dizisi geçen sezon 165.bölümde kalmıştı. Yeni sezonda 166.bölümden itibaren devam edecek! Peki ne zaman başlayacak sorusuna; Az kaldı deniliyor. Bekleyip göreceğiz.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD

TRT 1'in tarihi içerikli dizisi Abdülhamit geçen sezon sonunda 119.bölümü ile sezon finali yapmıştı. 34.Osmanlı padişahı Abdülhamid'in hayatını anlatan dizi, padişahın son 13 yılını anlatıyor. 4.sezonu yaşana dizinin yeni bölümü 120.bölüm Eylül ayı içinde ekranlara gelecektir.

 

YASAK ELMA

Yasak Elma, yeni sezonu ile 7 Eylül Pazartesi akşamı 75.Bölümü ile Fox tv. ekranlarında olacak!

2020 Eylül ayı içinde ekranlarınıza gelecek sezon dizilerinin başlama tarihleri ile ilgili bilgiler aktarmaya çalıştım. Bazı dizilerde net tarih yok. Belli olanları sizlere aktardım

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

(*) https://youtu.be/v4X45N_ge4s

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..