Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '16

     
    Kategori
    Yılbaşı
     

    Yeni yıl

    Her zaman güneşli olmaz hava. Bazen fırtına çıkabilir. Önemli olan fırtınayı atlatabilmek değil fırtınayı yaşayabilmek ve fırtınanın bize anlatmak istediklerini keşfedebilmektir. Hayatın getirdiği zorlukları çabucak atlatabilmeye çalışırız. Dümdüz bir çizgide ilerlemez hayat. Bize yokuşlar, inişler, engeller sunar. Bırakın zorlukları yaşayın, tecrübe edin, inişlerde inin çıkışlarda çıkın. Bunların hepsi bizim öğrenmemiz ve değişmemiz içindir. Uyum sağlamaya çalışırken değişiriz ve gelişiriz. Hayatın hakkını ancak bize sunduğu zorlukları yaşayarak veririz. Olumsuz duygularla savaşmadan mücadele edersek, kaçmadan acıyı, üzüntüyü, kederi deneyimlemeyi seçersek güçleniriz, kazanan biz oluruz.


    Yeni bir yıla girerken şunu unutmayın ki yeni yıl kimseye kendiliğinden birşey getirmez. Siz düşünce ve davranışlarınızı değiştirerek yeniliklere sebep olursunuz.
    Zorlukları aşıp düzlüğe ulaştığımız, zamanın kıymetini bildiğiniz, hayallerimizi gerçekleştirdiğimiz, geçmişi ve geleceği bir kenara bırakıp hep şu ana odaklandığımız, kendimize ve etrafımızdakilere şefkat dolu davrandığımız,
    sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeyi diliyorum. Mutlu da olsak fena olmaz hani:)
     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 56
    Kayıt tarihi
    : 01.01.16
     
     

    Sosyoloji mezunu, Aile Danışmanı, Psikoloji Öğrencisi ..