Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '16

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Yeni yılda da, "Çocuklar Ölmesin" denildi.

Yeni yılda da, "Çocuklar Ölmesin" denildi.
 

İzmir ışıl ışıldı.


 

 

 

 

KARŞIYAKA' NIN HER TARAFI, EĞLENCEYE DOYDU.

         Yeni yılı İzmirliler, Cumhuriyet Meydanında, soğuğa rağmen, geç vakitlere  kadar, yeni yılı çılgınca karşıladılar, havai fişek gösterileri ile eğlendiler.

         İzmirliler, yeni yılı coşku ile kutlarken Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni yıl heyecanını, İzmirlilerle paylaşarak şöyle dedi: “ 2016 yılında beklentilerimiz var. İstiyoruz ki, Ege  Denizinde çocuklar ölmesin,. Terör bitsin, bölgemizdeki savaş sona ersin, Barış, kardeşlik ve umut gelsin. Dostluklar, sevgiler büyüsün” dedi.

MASALARDA NEŞE VARDI

         Havai fişek gösterileri arasında,  Athena Müzik Grubu ile coşan İzmirliler coşku ile eğlendi. Öte  yandan irili ufaklı müesseseler, pek çok semtte hazırladıkları eğlence programları ile göz doldurdular. Başı da, Karşıyaka çekiyordu.

         Bostanlıdaki irili ufaklı müesseslerde, yüksek yılbaşı menüsüne rağmen,  masaların kapışıldığı, bir kısım çiftlerin geri döndükleri yılbaşı kutlamaları,  olanca hızı ile bazı yerlerde sabaha kadar devam etti. Bunların başında, Altın Balık  Restoran’daki eğlence, tavan yaptı.

HAVA O GECE ÇOK SOĞUKTU

        NABIZLARINI TUTTUK:Yeni yıl tüm yurtta coşku ile kutlanırken, İzmirliler de yeni yılı kutlamak için alanlara koştu. İzmirlilerin ortak dileği Orta Doğu’daki savaşın bitmesi olurken, herkes kendi tuttuğu takımın şampiyon olmasını diledi. Yeni yılı Özlem Tekin konseri ile karşılayan Fadime Toprak isimli vatandaş, soğuğa rağmen yeni yıl coşkusuna ortak olduğunu belirterek, “Dileğimiz para, huzur ve mutluluk. Kar yağmadı. Yağsaydı çok sevinirdik. Hava soğuk ama yine de geldik” dedi.

        Fadime Toprak’ın oğulları ise yeni yılda tuttukları takımların şampiyon olmalarını diledi. Sami Toprak, yeni yılda Altay’ın şampiyon olmasını dilerken kardeşi de Göztepe’nin şampiyon olmasını diledi. Mehmet Can Yalçın isimli vatandaş da yeni yılda tuttuğu takım olan Aydınspor’un şampiyon olmasını dilerken Orta Doğu’daki savaşın son bulmasını istedi.

 

        ÖĞRENCİLERDEN BURS DİLEĞİ:Yılbaşının en ilginç dileği de öğrencilerden geldi. Paraları olmadığı için yeni yılı memlekette aileleri ile kutlayamadıklarını söyleyen öğrenciler, “Yeni yılda öğrencilere burs istiyoruz. Fakiriz. Zenginler bize burs versin” dedi.

EĞLENCELER, GEÇ VAKİTE KADAR SÜRDÜ.

ATHENA GRUBU DİĞNLETİSİ MUHTEŞEMDİ

HAVAİ FİŞEKLE DE EĞLENİLDİ

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..