Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '08

 
Kategori
Futbol
 

Yeni yıldızlar...

Yeni yıldızlar...
 

Hani Yıldız Kayması isimli Blog yazımda, kayan yıldızların kaydığı yere bakılmaz, o nedenle de yerine gelen yeni yıldızlar fark edilmez demiştim.

En güzel örneğini, dün gece yaşadık.

Nasıl mı?

Dün gece Almanya karşısına çıkan 11 Aslanın oynadığı futbol ile kaybolan yıldızların yerine nasıl yıldızların geldiği ap açık ortaya çıktı.

Bizler gibi bu maçı izleyen tüm Dünya Türk Ulusunun çıkarttığı yeni yıldızları hayranlıkla izledi.

Kimlerdi bu yıldızlar? Başta Semih, Uğur, Kazım, Mehmet TOPAL, Ayhan, Hamit, Aurello, Gökhan Zan, Sabri, hepsi birer aslan parçası. Bu aslanlara Rüştü'yü eklemiyorum. O nasıl çıkıştı öyle.Ben bu yaşımda o topa çıkmam ve o golü yemem!..

Hani göklere çıkartılan yıldızlarımız nerdeydi? Herkes bir şekilde onların yerlerinden kaydığını ve yerine gelen yeni yıldızları bu şekilde görmüş oldular.

Bu futbol ve oyunun maddi bir karşılığı yok(!) Tüm Dünya zevkle futbol izledi. Centilmenlik izledi. Hakem Rezaletini izledi(Her halde UEFA da izlemiştir)Almanların çirkefliğini izledi. Çamura yatmalarını izledi.

Siz değerli sporcular elendik diye üzülmeyin. Değeri milyonlarca Euro olarak lanse edilen ve tümü Dünya yıldızı olanlara nasıl nal toplattığınızı herkes gördü. Türkiye'de belli bir yapılanmanın eseri olan ve yıldız olarak lanse edilenlerinde pabuçlarını dama attınız. Hepinize teşekkürler.

Nerde F tipi yapılanmanın yıldızları(!) onlardan hiç kimse bahsetmiyor. Ancak dün akşam sahaya çıkan ve ülke için varını yoğunu ortaya koyan, gerçek sporculardan yıllar sonrada ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada da bahsedilecek!..

Teşekkürler çocuklar... İşte gerçek yıldızlar. Tüm Dünya gibi onları sizlerde alkışlayın!..

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..