Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '10

 
Kategori
Edebiyat
 

Yerkesik Halk Kütüphanesine kitap gönderen dostlara teşekkür

Yerkesik Halk Kütüphanesine kitap gönderen dostlara teşekkür
 

Kitap Kurdu öğrencilerim


İzlenimler, Gizemli Bir Söyleşi, Nabide KILINÇ

Nuri Tekinalp, Mustafa Gençtürk, Leyla Tecer, Fehmi Durak, Dr. Muhammed Baran, Ferhan Şensoy , Yücel Terzibaşıoğlu, Celal Yılmaz, Cumali Tunçay. Doğan Özal

Ülkenin dört bir köşesinden arayıp kitap ve kütüphane dostluğu gösterdiler. Kitap yolladılar 750’yi aşan sayı. Hepsi de Kütüphanemin ihtiyacı olan eserlerden. Türk ve Dünya klasiklerinden. Gençlere ve öğrencilere yönelik bir çok şiir ve roman kitabı. Üstelik 600 e yaklaşık yepyeni kitaplar .

Bir Kütüphane Haftası’nda Yerkesik Halk Kütüphanesi’nin kitap ve kütüphane dostlarına sevgi ve saygılarını yolluyorum. Çok güzel ve ihtiyacımız olan kitaplar. Ne çok mutlu ediyor. Sağ olsunlar, aradılar, yolladılar.

Cumali Tunçay beyefendi’nin Yerkesik’le bir bağı bulunmaktadır. Yerkesik yaylasında dostları ile yer satın almıştır. Yerkesik’e bir kez geldiğini söyledi.

Ferhan Şensoy Orta oyuncular; yakında Muğla’da oyununu izleyeceğiz. Yerkesik Kütüphanesi’ne yolladığı kitapları kendisine ait. Dostlukla,

Dr. Muhammed Baran kitap yolladı ihtiyaçlarınız oldukça arayın, kırtasiye ve başka şeyler Kütüphanenin ihtiyaçlarına destek vermek isterim, diye aradılar, çok teşekkür ederim.

Dostlarımız hep yanıbaşımızda. Çok teşekkür ederim.

Yerkesik kökenli Prof.Dr Yasemin Balcı hanımefendi Eskişehir’de Kütüphanemin dostu.

Nurullah Can merhaba dedi , Yerkesik Kütüphaneye. Daha nice dostlar.

Yahya Fazla, Hülya Abit, Saime Zeybek, Yalçın Şimşek, Kadir Turhan, Ayşe Gülsün Turhan, Sami Ergüzel, Kerim Erhan, Yüksel Tunççelebi, Refik Yılman, Leyla Sarı, Ömer Erül, Işık Aygün, Tuğba Köseoğlu Okçu, Şeyda Aydın dostlarımıza bu anlamlı haftada, çok teşekkür ederim.

Kütüphane ile ilgili yapmak istediğimiz çok şey var, gerçekleştirmek istediğimiz pek çok özellik yereli ve ülkesi ile bağdaşan.

Kitap ve Kütüphane dostu tüm dostlara sevgi… Mart ayının son haftasında başlayan “Kütüphane Haftası” herkese kutlu olsun.

Kitap bir yaşam biçimi, okumak yeni düşüncelere, yeni özgürlüklere yol açmak.

Bu yıl Kütüphane Haftası’nın ana teması “Kültür ve Turizm Bakanlığı” tarafından “ Bilgi Mabedi Kütüphaneler” olarak belirlenmiştir.

Tüm Kütüphanecilerin heyecanlı ve renkli haftası kutlu olsun.

Çalışmalarını değerlendirecekleri bir haftadır bugünler.

Hep söylediğimiz gerçek, Kütüphane ve kütüphaneciler yıl boyu, yaşam boyu çalışıyorlar. Bilgi dağıtmak için çırpınıp duruyorlar. Ülkenin bilgi kadroları onlar… Çok özel.... Öyle de görevlerinde özveriyle çalışıyorlar ki, hiç bitmiyor kitap derdi, kitap kurdu, o okuyucuları.

Bu haftada saygıyla selamlıyorum onları…

Kitap ve Kütüphane hayatımızda hep olmalı.

 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..