Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '12

 
Kategori
TV Programları
 

Yılbaşı programlarında şenlik var!

Yılbaşı programlarında şenlik var!
 

Ekranlar coşacak


Bazılarımız yeni yıla evlerinin sıcak ortamında girecek. Belki misafirlerinizle birlikte eğlenip, yiyip, içeceksiniz. Belki de her zaman ki gibi sadece aile arası bir kutlama planladınız. Her ne olursa olsun ekranlarınızda eğlenceli programlar var. Televizyonlarda yayınlanacak yılbaşı programlarını derledim, bakalım yeni yılda ekranda hangi şenlikler var?

KANAL D YILBAŞINDA ÇOK EĞLENDİRECEK
Kanal D yılbaşı akşamı Ben Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşı özel programını ekrana sürecek. Çeşitli sürprizlerin yer aldığı yarışma 20.00'de ekranlara gelecek.
Kanal D'nin ikinci sürprizi ise Yalan Dünya'nın yılbaşı özel bölümü olacak. Pazartesi akşamı 22.00'de ekrana gelecek olan Yalan Dünya'da ünlü şarkıcı Kenan Doğulu konuk oyuncu olarak yer alacak.

STAR TV'DE ACUN'DAN BÜYÜK YILBAŞI SÜRPRİZİ
Star TV'nin ise yılbaşında büyük bir sürprizi var. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından O Ses Türkiye'de bu defa ünlüler düello yapacak ve yarışacak. Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'dan oluşan jüri üyeleri, yüzleri yine sahne dönük olarak bu defa ünlü isimleri dinleyecek.
Kim olduklarını bilmedikleri ünlü isimler sahnede müzik performanslarını ortaya koyarken, ortaya çok ilginç bir program çıkacak. Acun Ilıcalı'nın büyük bir gizlilikle hazırlıklarını yürüttüğü O Ses Türkiye yılbaşı özel programında herkesi şaşırtacak ünlü isimlerin sahne alacağı belirtildi.

Star'ın yılbaşı ekranında O Ses Türkiye'den sonra Bir Erkek Bir Kadın'dan özel bölüm ve Orhan Gencebay'la Bir Ömür konseri de ekrana gelecek.

SHOW TV'DE YILBAŞINDA YARIŞMA VE EĞLENCE VAR
Show TV yılbaşı ekranında yeni yarışması Yaparım Bilirsin'in özel bölümü ve Cahide'de çekilen özel eğlence programı yayınlanacak.

Show TV, bu yılbaşı gecesi en hareketli şarkılara, en göz alıcı şovlara ev sahipliği yapıyor. Ünlü sanatçılar, gözde gece kulübü Cahide’nin sahnesinden Türkiye’yi coşturuyor.


ATV YENİ YILA ALEMİN KIRALI VE MİLYONER YARIŞMASIYLA GİRECEK
ATV yılbaşı akşamı komedi dizisi Alemin Kıralı'nın özel bölümünü yayınlayacak. Alemin Kıralı'nda Safiye Soyman ve Faik Öztürk konuk oyuncu olarak yer alacak. Dizinin ardından 22.45'te ise ekranların en çok seyredilen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel bölümü yayınlanacak.
2012 yılının son yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel programında bu akşam daha önce yarışmış, başarılı ödüller kazanmış ve sosyal medyada çok konuşulmuş yarışmacılar ekrana geliyor.

NTV'DEN YILBAŞI SÜRPRİZLERİ
NTV ise yılbaşı akşamı yine sürpriz programlarla yayında olacak. Star TV'de yayınlanan 'Eyvah Düşüyorum' yarışması yılbaşı akşamı özel programıyla NTV'de olacak.

Eyvah Düşüyorum'da bu defa ünlü isimler yarışacak ve soruları bilemedikleri takdirde yarışmanın meşhur çukuruna düşecekler.

YILBAŞINA ÖZEL EĞLENCE PROGRAMI TV8'DE
Ekranlarda yılbaşına özel eğlence programı hazırlayan ender kanallardan birisi ise TV 8 olacak.
Cengiz Semercioğlu, Oylum Talu ve Önder Açıkbaş’ın sunacağı yılbaşı özel eğlencesinde birbirinden sürpriz isimler ekrana çıkacak. Seda Sayan ise birbirinden özel konuklarıyla TV 8 ekranlarında olacak.
CNBC-E'DE BİR YILBAŞI KLASİĞİ: VICTORIA'S SECRET
Yılbaşında alternatif kanallardan birisi ise Cnbc-e olacak. Bir yılbaşı klasiği haline gelen Victoria's Secret'ın mankenlerinin defilesi ile Beyonce konseri Cnbc-e'nin en önemli kozlarından.

FOX'UN YILBAŞI KOZU KARAOKE YARIŞMASI
FOX ekranlarında ise yepyeni bir yarışma yılbaşı akşamı ekranda olacak. FOX izleyicilerini İmkansız Karaoke isimli yarışmanın yılbaşı özel bölümüyle eğlendirecek. Sunuculuğunu İrfan Kargı’nın yapacağı İmkansız Karaoke birbirinden ünlü konukların katılımıyla 31 Aralık Pazartesi akşamı 21.45'te FOX'ta olacak.

TV 2'DE ALTERNATİF YILBAŞI PROGRAMI
Yılbaşı gecesi TV2 ekranlarında ise Ryan Seacrest’in sunduğu, Las Vegas’ta gerçekleşen ve birçok müzik fanatiğinin "rüya takımı" olarak adlandırabileceğimiz starların yer aldığı, iki saatlik muhteşem bir konser ekrana gelecek.

Gördüğünüz gibi ekranlarda şenlik var!

Hayatta her anınızın şenlik tadında olması dileği ile…

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..