Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Yılın ilk derbisi: Trabzonspor-Beşiktaş

Yılın ilk derbisi: Trabzonspor-Beşiktaş
 

Bu sezon ilk derbisi bu hafta Trabzonspor' un evinde yapılacak. Beşiktaş’ı konuk edecek takım olan Trabzonspor böylelikle yılın ilk derbi maçını da oynamış olacak.

Türkiye' de en çok izlenen ve zevki çıkan derbi Galatasaray ve Fenerbahçe derbileridir. Ama bu senenin en flaş iki takımının maçının da çok zevkli geçeceğini ve çok gollü olacağını tahmin ediyorum.

Trabzonspor sezona başarılı olamaz soruları ile başladı. Çünkü takımın neredeyse %75’ni değiştiren yönetimin uyum sorunu yaşanılacağı sanılıyordu. Ama Trabzonspor bunun aksine çok uyumlu ve güzel başladı lige. Maçlarda ikide iki yaptı.

Beşiktaş ise büyük tartışmalar arasında aynı teknik adamla devam etmelerinin ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi. İki takımda sahaya galibiyet için çıkacak. Maçın Trabzonspor’un sahasında olması ve futbolcularının formda ve sakatlıktan kurtulmuş olmaları Trabzonspor’u bir adım önde gösteriyor. Ersun yanal’ın en büyük sınavı bu, bundan önce ki maçlar kolaydı. Ama bu maç belki ligin dönüm noktası olabilir. Eğer Trabzonspor bu maçtan iyi bir sonuç alırsa, bundan sonra ki tüm maçlarda güzel moral ile oynayacak. Bu moralle de diğer maçları yenmesi ve hatta şampiyon olması içten bile değil. Biz taraftar olarak bu maçın kavgasız geçmesini ve futbolculardan bol gollü bir maçın geçmesini istiyorum.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..