Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '13

 
Kategori
Astroloji
 

Yılın son dolunayı...

Yılın son dolunayı...
 

17 Aralık 2013’te İkizler burcunda gerçekleşiyor.

 Dolunay zamanı, ayın gel-git enerjisi nedeniyle enerjimizin en yüksek olduğu zamanlardır. Normal şartlarda kontrol altında tutabildiğimiz çoğu şeyin, bu zamanlarda kontrolü daha da zorlaşır. Ruh halimizde ve davranışlarımızda ki aşırılıklar göze çarpar. İçimize attığımız, biriktirdiğimiz, yok saydığımız tüm duygu ve düşüncelerimiz açığa çıkar. Son bir ay içerisinde yaşadığımız olaylarla ilgili çözülmeler yaşayarak neticelere ulaşırız. Dolunay, eskiyi tamamlayıp, yeniye başlayabilmemiz için gerekli olan bir tamamlanış evresidir.  

 3 Aralık 2013’te Yay burcunda gerçekleşen Yeniay’da, başlatmış olduğumuz girişimlerle ve karşımıza çıkan fırsatlarla ilgili, bilmediğimiz yeni gerçekler öğrenebiliriz bu dolunayla birlikte… Zihinsel faaliyetlerimizin oldukça yoğun geçtiği bu süreçte, edindiğimiz bilgilerle ilgili akıl karışıklıkları yaşamamız muhtemeldir. Düşünmeden kurduğumuz her cümle, sonuçları ağır olan bedeller haline dönüşebilir… Yaşadığımız olayları değerlendirirken, bütünü görmekle, yüzeysel olmak arasında ikilemler yaşayabiliriz. Merkür’ün yanık durumda olması, olayları değerlendirirken objektif olma konusun da zorlanabileceğimizi göstermekte.

 Dolunay’ın gerçekleştiği anın haritasında Balık burcu yükseliyor. Geçtiğimiz bir yıl içinde yaşadığımız deneyimleri düşüncelerimize dahil ederek, edindiğimiz yeni bilgilerle yolumuza devam etmemiz gerektiğini hissedebiliriz.  İç dünyamızda ki bilinçle yaşadığımız sürece, dış dünyada ki gelişimimiz bulunduğumuz ana ışık olacaktır…

Sevgiyle…

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..