Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yılların Eksilttiklerini Yerine Koyan Dolgular

Ameliyatsız estetik alanında botox’la birlikte en çok dolgular kullanılıyor. Başlangıçta sığır kollajenlerinden silikonlara kadar farklı içeriklere sahip dolgularda artik yerleşmiş trend allerji riski hemen hiç bulunmayan, istenen dozda uygulanabilen, son derece doğal ve ifadeyi değiştirmeyen hyaluronik asit içerikli dolguları kullanmak.  Bu dolgularla kırışıklıklar dolduruluyor, elmacık kemikleri belirginleştirilebiliyor, alındaki derin kırışıklıklar gideriliyor,dudaklara hacim kazandırılabiliyor. Dolguların eller, boyun ve yüzün tamamı için nem kazandıran ve gençleştiren versiyonları da var. Üstelik bu güzellik narkozsuz, ameliyatsız, sargısız, istirahat gerektirmeyen, yarım saatlik bir işlemle sağlanabiliyor.

Son zamanlarda yaygınlaşan Kanül yöntemi ile deride morluk oluşturmadan, homojen ve mükemmel sonuçlar elde edebilmek mümkün.

Genç nemine doymuş bir deriye yeniden kavuşmak amaçlı;

 Bizim kullandığımız hyaluronik asit bazlı dolgular sadece kullanıldığı yeri etkilemekte kalmaz, cildin geneline bir ışıltı ve nemlilik sağlar. Bu, hyaluronik asitin çevresine yüksek oranda su çekme kapasitesine sahip olmasından ileri gelir. Her dolgu, bölgenin neminde, en kaliteli nemlendiricilerin dahi ulaşamadığı etkinlikte bir artış ve  ışıldayan bir ifadeyi beraberinde getirir. Yorgunluk izlerini de ortadan kaldırdığı için psikolojik olarak da kişileri olumlu yönde etkiler.

Rekonstrüktif yeniden şekillendirme amaçlı;

Burun sırtındaki kusurları giderebilmek için kullanılabilmekteyiz.

Akne izleri ve belirginleşmiş çukurların içlerini de tek tek doldurmaktayız.

Kaza veya travma sonucu oluşan deformiteleri karşı yüz yarısıyla simetrik olacak biçimde doldurulabilmekteyiz.

Güzelliğe güzellik katmak amaçlı;

Elmacık kemiklerini belirginleştirmek sıklıkla uygulanan, herhangi bir yaşta yapılabilecek, kişinin güzelliğini daha ilgi çekici hale getirmek için yapılabilecek yada hızlı zayıflamalarda çok genç yaşlarda bile ortaya çıkabilen elmacık kemiklerindeki erimelerde başvurulabilen sonucun en hızlı ve dramatik olarak alındığı yüz bölgelerinden biridir.

Gözaltındaki çukurlar kadın ve erkekte yorgun ve yaşlı görüntünün en önemli nedeni olup çok küçük miktarlardaki dolgu uygulamaları ile hızlıca düzelebilmektedir.

Küçük bir çeneyi belirginleştirerek güzelliğinize güzellik katabiliyoruz.

Güvenliğimiz ve sağlığımız herşeyin başında gelir;
Vücudumuzda zaten bulunan bir madde olduğundan alerji yapma ihtimali oldukça düşüktür. Hyaluronik asit içerikli farklı markalarda dolgular kullanılmaktadır bizler kliniğimizde mutlaka FDA onaylı markaları tercih etmekteyiz. Kurumu tercih ederken en çok dikkat edilecek husus FDA onayının olduğu ürünlerin kullanımıdır. 

 
Toplam blog
: 8
: 142
Kayıt tarihi
: 10.04.15
 
 

1977 doğumlu Dr Ömür Tekeli 1994 yılında Özel Adana Fen lisesinden mezun oldu. Ankara Üniversites..