Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Yine Alex

Yine Alex
 

Fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Fenerbahçe oldukça çekindiği Eskişehir deplasmanından üç puanı üç golle aldı. Henüz çok erken bir dakikada yenilen gol sarı- lacivertlileri derin bir korkuya sevketti. Fakat yine Alex çıktı ortaya ve önce Caner'e sonra da Niang'a verdiği gol paslarıyla skorun Fenerbahçe lehine dönmesinde etkili oldu. Aynı Alex maçın son dakikalarındaki üçüncü golde de yine pay sahibi oldu. Elbette bu paslarda gol vuruşunu yapan oyuncuları da anmak gerekiyor. Çünkü son vuruş başarılı olmazsa pasınız skoru değiştirmeye yetmiyor. Özellikle Caner'i zor pozisyondaki golü için kutlamak gerekiyor. 

Maçta çok erken üç gol oldu. Fenerbahçe de 2- 1 öne geçtikten sonra oyunu rölantiye aldı. Sarı- lacivertliler kontrollü oyunu güzel oynadılar. Çok pas yaparak Eskişehirspor'u yordular. Bu kontrollü oyun sırasında iki tane daha gol pozisyonu buldular. 

İkinci yarıya Fenerbahçe üçüncü golü bulup rahatlamak Eskişehirspor ise beraberliği yakalamak amacıyla çıkmışlardı. Fenerbahçe kontrollü oyununu bu devrede de sürdürdü. Eskişehirspor ise oyuncu değişiklikleri ile skoru lehine çevirmeye çalıştı. Ümit Karan ile forveti de çiftlediler. Fakat aradıkları golü bulamadılar. 

Fenerbahçe ise 87. dakikada Alex- Gökhan çalışması sonucu Semih'le üçüncü golü attı. Gökhan'ın 87. dakika olmasına rağmen kondisyonu parmak ısırttı. 

Sonuçta Fenerbahçe çekindiği ve maçın başında yenik duruma düştüğü ve aslında kötü de başladığı bir mücadeleden galibiyetle ayrılmayı başardı. Şüphesiz bu galibiyette en büyük pay yine Alex'e ait. Alex yaptığı müthiş asistlerle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Caner de orta sahanın solunda sırıtmadı. İyi mücadele etti. Attığı golle de moral kazandı. 

Şampiyonluk yarışı bakalım nasıl devam edecek ? Bu arada maçlar artık aynı saatte oynansa daha iyi olur gibi geliyor bana. 

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..