Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '07

 
Kategori
Güncel
 

Yine aynı terane

Şarkı aynı şarkı...

Devletimi yönetmeye soyunanlar farklı telden çalıyorlar... Ne acıdır ki türk Tarihinde görülmemiş aymazlık zinciri birbiri ardınca sıralanıyor.

Seçmen tipi ikiye ayrılmış büyük çoğunluğu kitap okumayan güruh külli cahil saplantılarıyla oy verecekler. Bir de azınlıkta olan okur-yazar kitlesi var ki ne yazık...Yırtınıyor...Ülke elden gidiyor...Hainlerle işbirlikçilerini anlatıyorlar...Ülkenin parsel parsel satılışını anlatıyorlar...Eğitimin yeteneksizlerin elinde çöküşünü... Üniversitelerin uyduruk bilim ürettiklerini.. Bilimde Dünyanın çok gerisinde kalışımızı, gençlerin işsizlikten, kötü proğramların kurbanı oluşunu, hırsızların, suçluların mebusluk kisvesine büründüklerini anlatıyorlar..Ama nerede anlatıyorlar... Kitaplarda, gazetelerde...Ama okumayan çoğunluk bunlardan habersiz...

Profesyonel orduya neden şimdiye kadar geçilmediğini, çocuklarımızın kansız hainlerce alçak tuzaklarla nasıl ve neden öldürüldüğünü soruyor ve yazıyorlar. Heyhat başımızın belası cehalet karşımızda...Tüm belaları başımıza saran alçak cehalet yine çoğunlukta...Lütfen okuyalım, yazalım anlatalım.Karanlıkları aydınlatalım. Vakit çok çok geçiyor...Yazık gerçek vatanseverler harcanıyor. Cehalet ve bağnazlık çıkar çevrelerinin maşası ve üzgünüm yine çoğunluktalar.

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..