Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Yine sanat dünyası acı bir haberle sarsıldı..Ay yüzlümüzü kaybettik..

Yine sanat dünyası acı bir haberle sarsıldı..Ay yüzlümüzü kaybettik..
 

ACIMIZ BÜYÜK ...


Gece çöker günler solar.
Gözlerime yaşlar dolar.
Hatıralar bende ağlar.
Neredesin ay yüzlüm.

MEKANIN CENNET OLSUN " MURAT GÖĞEBAKAN " ...

Öncelikle Selamlar ve Merhaba değerli dost-arkadaş-kardeşlerim...

Sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum. Ama insan böyle değerli bir insanın acı haberini duyarsa; tabiki sözler akla gelmez sanırım. Çünkü herşey boş bu yalan dünyada. Çünkü ne yapsak etsek de hmm muhakkak bizimde sonumuz ölümle aha böyle sonuçlanacak. Ama ben zaten " MURAT GÖĞEBAKAN ' ın vefatı ölümüne hala inanmıyorum yani kendimi bi türlü inandıramıyorum. Şok oldum, gözyaşlarıma hakim olamadım. Bir güzel insan; yüreği güzel insan " MURAT GÖĞEBAKAN ".

Bu acı haberi sevgili " MURAT GÖĞEBAKAN ' ın oğlu BÜLENT GÖĞEBAKAN ' twitter'dan attığı tweet ile duyurduğunda, amaan ne oluyor ya yine ah vah'landım. Ama yapacağım birşey yoktu galiba. Sonra kendi kendime böyle düşündüm; hangi evlat böyle bi tweet atar da, babasının vefat haberini yazar diye ! Elbet ki hiçbir evlat babasının ölümüne razı değildir. Ve sonradan yine bi daha kendi kendime düşündüm ki; oğlunun demek ki o kadar çok yüreği yanıyor ki, yalan dünyaya haykırarak ' alacağın olsun ey yalan dünya ' diye, tüm dünyaya isyanını duyurdu !!! Gerçekten de çivisi çıkmış bi yalan yalan dünya !!!
- Ve oğlu " BÜLENT GÖĞEBAKAN ' acı dolu, yürekleri bi daha bi daha dağlayan sözleri ile TV , Gazete ve sosyal medya twitter'da vermiş olduğu röportaj da : Babamın son günlerinde yanından hiç ayrılmadım. Eve dahi gitmedim. Babamla aramızda çok yaş farkı olmadığından dolayı arkadaş gibiydik. Her sabah babamla futbol muhabbeti yapardık. Futbolu çok severdi. Ülkesini çok severdi. Gerçekten bu ülkenin insanını çok severdi.
Ve dedim ki babama, bizi beni bırakmayacaksın değil mi babacığım ? Ve babası, ay yüzlümüz de demiş ki oğlum; gönül-gönlüm istiyor kalayım seninle-sizinle istiyorum. Ama lösemi beni istemiyor demiş oğluna.

Ama ne yazık ki ölüm haberi doğru. Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı " MURAT GÖĞEBAKAN " tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde bugün 31 Temmuz 2014, Perşembe, sabah saat 08:45 ' te hayatını gerçekten gerçekten çok üzgün bi dille bende artık vefat etti diye ilan ettim kendi kendimce.
- Ve değerli Başbakanımız " RECEP TAYYİP ERDOĞAN ' dan da Allah razı olsun. Başbakanımız " RECEP TAYYİP ERDOĞAN ' kendisi için " UZUN ADAM " şarkısını besteleyen sevgili sanatçı " MURAT GÖĞEBAKAN ' I  - evinde resmi şahsi ziyaret etmiş olup, her katıldığı miting ' lerde de " MURAT GÖĞEBAKAN " için dua istemişti. Ve " MURAT GÖĞEBAKAN " sanatçımızı evindeki ziyaretinden sonra da " MURAT GÖĞEBAKAN ' sanatçımızı özel hastaneye almışlar. Ama herşeye rağmen, ölüm meleği orada da yarenimizi elimizden aldı. ( İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN - Allah'tan geldik ve yine dönüşümüz Allah ' a - dır ) ... Yarenimiz Allah'a yürüdü. Ruhuna Fatiha hediye etmenizi istirham edelim. Dualarımızı eksik etmeyelim. Çok çileli, çok dertli, çok acı çekti; acı içinde bi hayatı olmuştu. Cefası çoktu ama o hep bu tüm ızdırap dolu hayatına rağmen, güçlüydü. Allah rahmet eylesin. Mekanı nurlar içinde cennet olsun. Rabbim merhamet eylesin. Rabbim çektiği sıkıntılarını günahlarına kefaret eylesin. Vardığı yerde de sevinen ve sevilen bir insan olsun inşallah. Toprağı bol olsun. Güzel insan seni unutmayacağız.
- En başta dostluğun ve adamlığın olmak üzere, herşey için sana teşekkür ederiz güzel insan. Şimdi rahat uyu.

Bu haber, işte asıl şu ki; tek hakikatin ölmek olduğu haberidir bu haber işte; bize ve bizlere. Ne kadar uğraşsak da aslında tüm uğraşların asıl vatanımız için olduğunun  haberi. İyilerin bedeni ölür, iyilikleri baki kalır. İyilikleri varsa, iyilikleri kalır. Ama kötülükleri varsa, o zaman da  kötülükleri kalır ve dillerde kötü insan olarak hep anılır anlatılır. Ve ammaa ama gerçekten çok dürüst iyi bir insansa da, o zaman da hep ne iyi bi insandı diye anılır anlatılır.

Değerli müzik adamı " MURAT GÖĞEBAKAN " 9 Ekim 1968 tarihinde, 46 yaşında ' Adana'da doğmuş olup, yapmış olduğu Müzik Albümleri ile başarısını tüm Türkiye'ye duyurmuş; halk tarafından da insanlığıyla, duruşu ve şahsi mütevazi karakteri ile, yüreklere taht kurmuş olan çok çok değerli bir insan vede çok çok değerli bir müzik adamı sanatçıdır. Ve bu yoğun müzikal çalışmalarına takiben, Müzik Albümleri, sahne hayatından öte de, bir de bi " Kitap ' yazmış.
Buna ne demeli ?
Buna Adam demeli. Buna helal olsun demeli. Buna gerçek sanatçı budur işte demeli...Herşeyiyle mükemmel bir değer. Şems yürekli bi insan. Muhteşem bi insan. Ama " MURAT GÖĞEBAKAN " sonsuza kadar yüreğimizde yaşayacak. Gelecek nesillerde güzel şarkılarıyla tad alacak inşallah.

Usta Sanatçı'yı yarın  1 Ağustos 2014, Cuma, günü, Cuma namazı sonrasında İstanbul - Fatih Camii - nde cenaze töreni gerçekleştirilecek. Cenazesi 2 Ağustos 2014, Cumartesi, günü, memleketi Adana'da toprağa verilecek.

Tüm Türkiye Sanat Camiasının Başı Sağ Olsun. Bizimde başımız sağolsun. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum-diliyoruz.

Saygılarımla,

" TACETTİN SARAÇ NACO "
   31 Temmuz 2014, Perşembe,
   Almanya / Düsseldorf '

.......................        ........................

Bu güncel " YAZI " tümüyle " Müzik Yapımcısı - prodüktör, Şair - Yazar, Güftekar, Bestekar, Müzisyen : " TACETTİN SARAÇ NACO " kendi yazar'lık, şair'lik felsefi kaleminden. Hep olduğu gibi, Vitamin gibi, zamanın vitamini, şifa veren, şifalı " TACETTİN SARAÇ NACO ' eserlerinden olan, kaleminden adeta bal, şeker akan " güncel acı dolu bir YAZI ' sıdır.

.......................       ........................

twitter.com/tacettinsarac

instagram.com/tacettinsarac

tacettinsaracnaco.blogspot.com

blog.milliyet.com.tr/tacettinsarac

www.nacomusic.com

www.facebook.com/tacettinsaracnaco   ( Fan Page - like me / beğen ' paylaşım platformu sitesi ) ...

.......................      .......................

 
Toplam blog
: 64
: 752
Kayıt tarihi
: 27.01.13
 
 

Ben kimim ? Müzik Yapımcısı-Prodüktör. İstanbul Unkapanı Plakçılar Çarşısında-Müzik camiasında ve..