Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '09

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Yokum

Yokum
 

Her dağın bir görünen yüzü bir de görünmeyen yüzü var.:)))) Ne laf ettim ama… Neyse… Konumuz ciddi bir konu… Gülmeyin ya da içinizden gülün…

Var mısın yok musun programından biraz bahsedelim istiyorum…

Büyük paralar dağıtan eğlenceli keyifli ve Acun’la da daha bir izlenesi program… En azından ekranın görünen yüzü öyle söylüyor.

Ya arka plan? Görünmeyen yüzü?

İşte onu ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Sabah 06.00'lara kadar süren çekimler. Üstelik stüdyonun morgdan farkı yok. Klima çekim süresince soğuk hava üflüyor. İliklerinize kadar buz tutuyorsunuz ve kendinizi bir hafta süreyle kamyon çarpmış gibi hissediyorsunuz.

Neden böyle üşümek zorunda bırakıldığınızı sorduğunuzda cevap hazır;

Klima bozuk!

E yaptırın bi zahmet… Stüdyoda esir edildiğimiz yetmiyormuş gibi onu da biz mi yaptıralım!

Klimanın bozuk olması yeni bir olay değil ki. Öyle olsa muhtemelen, “gelirken yanınızda kalın giysiler getirin” uyarına bulunmazdınız…

O kadar insanı sabaha kadar buz gibi yerde hasta etmenin esprisi nedir! En kötü ihtimal klimanın fişini çekersiniz olur biter!

Aaa pardoonnn… Klima soğuk hava üflemezse stüdyodaki seyirciler Allah’ın bir hikmeti olarak sabah 06’lara kadar yapılan çekimlerde uyuyabilir dimii. Hay Allah, nasıl da dikkatimden kaçmış. Soğuk hava üflemek lazım tabi!

Yarışmacı gençlerden 3-4 tanesi var ki, onlar oraya… bkz. lafın devamını getiremedim. Sanırım onlar oraya ArtiZ olmaya gelmişler. Bu kafayla çok yakındır keşfedilmeleri… Özellikle de kızlar...

“Film içinde film yapıyor” durumu vardır ya hani, bahse konu olan gençlerin yaptığı da tam olarak bu.

Furkan… Bu çocuğun iyi bir yerlere gelmesini isterim. Çok bizden biri… “Hiç değişme, hep böyle kal” diyorum…

Ekipte çalışanlar… Büyük özveriyle çalışıyorlar. Onlar işlerini yapıyor, severek yapıyor. Aksi halde orada yaşananlar akıllara zarar. Para için bile olsa çekilmez. Kendilerini kutluyorum.

Ve son olarak Sn. Acun… Bence hangi programı sunarsa sunsun o program tutar. Öyle bir enerjisi var.

Kendisine küçük bir öneri;

Program çekimlerinde stüdyoda seyirciyi esir etme. Zaten çok gereksiz bir atraksiyon. Sadece sahneyi görüntülemek yeterli.

Acun bu öneriyi dikkate almazsa ve stüdyo morg ortamından kurtarılmazsa;

O koltuklar daha çok boş kalır ve daha çok stüdyo dışından güvenlik görevlileri getirtilip koltukta yer işgal etmesine çalışılır.

Ve daha çok; kenarlarda oturan seyirci, orta sıralara doğru kaydırılıp çekim sırasında stüdyonun kalabalık olması görüntüsü verilmeye çalışılır.

Ve daha çok; çekimler seyircilerin isyan edip evlerine gitmesi nedeniyle yarıda kesilerek yarışmacının kaderiyle oynanır ve “teknik hata” masalı anlatılır.

Tekrarlamakta fayda görüyorum;

Programın tutma nedeni Acun Ilıcalı’dır. Programın formatı ya da izleyici değil…

 
Toplam blog
: 77
: 454
Kayıt tarihi
: 04.04.09
 
 

Serçe kuşları ötüyor. Mevsim Temmuz. Doğum tarihim de bu aya denk düşmüş. İstanbul Anadolu yakası..