Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Mustafa Orhan Ertuğruloğlu

http://blog.milliyet.com.tr/oertugruloglu

18 Temmuz '14

 
Kategori
Dünya
 

Yolcu Uçağına terörist saldırı

Yolcu Uçağına terörist saldırı
 

Ayrılıkçı Komutan :"Uçağı biz düşürdük"


Yocu Uçağına Terörist Saldırı

Ukrayna’daki saldırı nedeniyle   dünya şokta. Önce ölenlerin yakınlarına baş sağlığı dilerim. Teröristlerin 17 Temmuz'da Ukrayna'da düşürüdüğü Malezya uçağında 154 Hollandalı ve bilinmeyen sayıda Amerikalı varmış.

Burada alçakça bir terörist saldırı söz konusu. Sorumluları bulunmalı ve hesap vermeli. Tabii saldırının sadece doğrudan sorumlulara indirgenmesi saflık olur..

Kara kutu  Moskova’ya gönderilmiş diye haberler var. Bu, kediye ciğer teslim etmek demek.

Saldırı ,Ukrayna bunalımının sonucu. Kırım’ın yasa dışı işgalinden sonra Rusya, Ukrayna’daki Rus yanlısı ayrılıkçılara doğrudan destek vererek ülkeyi istikrarsızlaştırmaktadır. Bu unsurlar, terörsit saldırının da müsebbibidirler.

Putin’in ve Moskova’daki hempalarının hesap vermesi gerekir. Saldırganlar büyük ihtimalle , Rus silah sistemlerinden yararlanmışlardır. Tabii bunun eğitimini de görmüşlerdir. Bu silah sistemleri son derecede girifttir.Herkes kullanamaz..

Doğu Ukrayna’daki  teröristlerle ve ayrılıkçılarla Kremlin arasında doğrudan ilişki vardır. Bunlar Rusya’nın piyonlarıdır.  Putin’in pis işlerini görmekte, bu arada yüzlerce masum sivili de öldürmektedirler . Son uçak kazasında gördüğümüz gibi.

Bu alçakça saldırı cezasız kalmamalıdır

 
Toplam blog
: 36
: 122
Kayıt tarihi
: 19.05.14
 
 

1964 Yılında Ankara ODTU ve 1971 yılında Birmingham Universitesi'nden mezun oldum..4 yıl TRT'de r..