Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yolunuz açık olsun...

Yolunuz açık olsun...
 

Yolunuz açık olsun...



Tarih: 11 mayıs

Kep töreni için takribi 600 sempatik genç, şıklıkları ile göz kamaştıran rengarenk elbiseleri, cıvıl cıvıl kişilikleri ve heyecanları ile tatlı bir telaş bir sevinç içinde. Aileler olarak bizlerde de aynı heyecan.

Muhteşem bir kalabalık, koruluk içindeki kampüste muhteşem bir hazırlık, sunum ve organizasyon. Gençler mankenlere taş çıkartırcasına şık ve zarif. Yer mi? Bornova Anadolu Lisesi...

Kimi zaman bir kapı tıkırıtısı ile galeyana geldikleri, meşhur lise son koşuşları, kimi zaman ter içinde kalana dek koşuşturdukları, dersleri kaynatmak için hazırladıkları muziplikleri, zaman zaman dersliklere pencereden girip çıkmayı tercih etmeleri, meşhur su savaşları ile koca bir 4 yılı geride bıraktıkları gün. Birinci sınıfta gömleklerinin bir tarafı dışarıda, kravatlar gögüs hizalarında iken bugün gömlekler pantolon/eteklerinin içinde, kravatlar ise üçgen..

Üniversite kapılarına dayanmaya hazırlanan gençler... Rüzgar gibi geçen 4 yılı sanki fırlattıkları kepleri, attıkları sevinç çığlıkları ile geride bırakırken, birbirlerini sımsıkı kucaklayışları, kenetlenişleri. Gerçek dostlukları, sevgileri.

Sıcak bir kucaklaşma ile başlayıp, gecenin sonunda müziklerle coşkuları bir kat daha artan, çimlerin üzerinde coştukları, gecenin 11.00'da lazer ışıklarına karışıp, yerlerinde duramayan, pırlanta gibi gençler... Ve ailelerinin haklı gururları... Düşüncelerinize ben de katılıyorum "Bal'lı olmak bir ayrıcalıktır."

Emeği geçen öğretmenlerinize ve sizlere kocaman teşekkürler. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ne mutlu sizlere...

Yolunuz açık olsun...


 
Toplam blog
: 110
: 811
Kayıt tarihi
: 12.03.07
 
 

Hayatta iki şey vardır; masallar ve sonuçlar. (Erol Aslan)      ..