Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '17

 
Kategori
Söyleşi
 

Yöneticilik Seminerleri Başlıyor

Yöneticilik Seminerleri Başlıyor
 

salih arıkan


Değerli arkadaşlar daha önceki yazılarımızda genel kurula gideceğimizi yazmıştık. Aramıza yeni arkadaşlar katılmak istiyor.Bizde yeni katılan arkadaşlarımız ve eski dostlarımızla bu durumu fırsata çevirelim istiyoruz. Bu cumartesiden genel kurula kadar her Cumartesi günü Saat 13.00’da dernekte deneyimlerimi anlatacağım. tabiî ki arkadaşlarımızın sorularını cevaplandıracağım. Böylece onların ufuklarını açmayı planlıyoruz.

Öncelikle tüzük. Bir derneğin tüm faaliyetlerinde bağlayıcı olan tüzüktür. Yeni arkadaşlarımız tüzüğümüzü lütfen okusunlar.

Projeler faaliyetler defter tutma ve bildiğim her şeyi anlatmak istiyorum.Tabi katılım zorunlu değildir kimseyi zorlayamayız. Ama ben şunu düşünürüm. Kendimi yetiştirmek için bu bir fırsattır. Biz hep şundan şikâyetçiyiz. Kimse bu konulara ilgi duymuyor. Birileri olsa da yetiştirsek diyoruz. Kabul varsa gelsin. Hatta başka derneklerden arkadaşlarda gelsin. Bu hafta bakacağım gerçekten ilgi iyi ise İl Dernekler Müdürlüğünden görevlileri yâda bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlarımı davet edeceğim bu hafta tanıtım ve farklı konular konuşulsun daha sonraki süreçte sertifikalı bir program olsun sertifikalı programda devam zorunlu olmaz ama bu sefer sertifika alamayabilir.

Tabi bu program resimlenecek genel kurulun önüne konulacak. Genel kurulda yeni yönetimi oylayacak. Bizde her şey şeffaf yakın zamanda yeni slaytımızı hazırlayacağız. Kim dernek adına bir faaliyete katıldıysa resimlerini lütfen bize ulaştırsın.  Yöneticiler ve üyeler hangi program olursa olsun derneğimizi orada temsil etiyse resimleri slayta konulacak ve genel kurula ve kamuoyuna sunulacak.

Dernekçilik eğitimine katılmak isteyenler bana lütfen Mail atsınlar. Dernekçilik mutlaka zaman ayrılacak bir çalışmadır. Kendini yetiştirmeyi isteyenlere tüm bilgilerimi aktaracağım.Talep olursa farklı uzmanlarda getireceğim. İnsan ilişkileri ve iletişim alanında söyleşilerde yapabiliriz. Üyemiz olsun olmasın herkes katılabilir. Katılacak kişiler belli olursa uzman planlaması yapacağız. Katılmak isteyenler.  slh.arikan@gmail.com adresine kendilerini tanıtan bir Mail atsınlar.

Salih Arıkan,Tel: 0506 514 96 93

beyazay izmir çalışmalarımız

https://www.youtube.com/watch?v=DaQCle9YNVw&t=44s

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..