Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '10

 
Kategori
Basketbol
 

Yüklenmeyin Fenerbahçe Ülker'e

Yüklenmeyin Fenerbahçe Ülker'e
 

Fenerbahçe Ülker dün Euroleauge’den elendi. Top 16 umutlarını son ana kadar taşıyan Fenerbahçe Zalgris Kaunasa elenerek avrupaya veda etti. Kaunaslı oyuncu son saniyede üçlüğü atınca da film koptu. Tanjeviçe tepkiler büyük.

ÖNCESİNE GİDELİM. Hiç unutmuyorum Fenerbahçe’nin 100.yılıydı. Fenerbahçe, Ülkerle anlaşma yapmış. Ülkerin bütün basketçilerini bünyesine katmıştı.Bu takım 10 sene boyunca Türkiye’ye damga vurcak denildi

Bunun 2 senesi şampiyonlukla tamamlandı. Geçen sene son saniyede şampiyonluk gitti. Avrupa’nın en önemli kupasında çeyrek final oynadı. Top 16’ya kaldı. Fenerbahçe başarısız değil. Hani derler ya acele işe şeytan karışır diye. Fenerbahçe yöntiminin iyi düşünmesi şart. Neden mi?. Bugün 100 kişiye sorun. 100’üde Tanjeviç gitsin der.

Ben öyle düşünmüyorum. Futbolda zamanında Daumu gönderdik. Sonra gelen antrönörleri kovmak için çaba harcadık. Fenerbahçe yönetimi Daum taktiğini uyguluyor. Tanjeviçle devam kararı almak istiyor.

Bence Tanjeviç kalmalı. Gelen antranör gideni aratırsa bunun hesabını vermek zor olur.Basketçilere hiç girmeyeceğim. Onlar günahsız. Onların tek hedefi Türkiye ligi şampiyonluğunu kazanmak. Bu da çok normal bir davranış.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..