Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Zahit Akman'ın intikamı!

Zahit Akman'ın intikamı!
 

Deniz Feneri


Merhaba,

Biliyorsunuz Deniz Feneri ile ilgili birçok haber Doğan grubuna ait gazetelerde ve görsel medyada çokça yayınlanmıştı. Hepimiz de seyretmiştik. Yalnız şu aralar gizli bir intikam operasyonu yürütülüyor sanki. Değişik medya organlarından da takip ettiğimiz enteresan haberler, iddialar okuyoruz.

RTÜK bir anda D-Smart platformunu gündemine almış. D-Smart üzerinden yayınlanan bazı kanallar için lisans alınması gerekiyormuş. Bu nedenle platformun kapatılması gündeme gelmiş.

İyi, güzel de bu platform çok uzun süredir "yayın yapıyor" zaten. Bu kanallar yayın yapmaya başlamadan önce bu lisans meselelerinin çözülmüş olması gerekmez miydi? Yani lisansı olmayan kanalların yayın yapmasına izin mi verildi? Verilmediyse şimdi neden lisansın yokmuş seni kapatıyoruz deniyor? Çok ama çok enteresan.

Bir de işin sosyal sorumluluk tarafı var. Haberlerini sık sık duyardık. D-Smart üzerinden eğitim yayını yapan bir kanal da var. Binlerce öğrenci bu kanal sayesinde üniversite sınavlarını kazanmış, tesadüfen konu ile ilgili haberleri okurken bu kanalı farkettim ve internet sitesine girdim. ODTÜ'ye falan girenler var. Şimdi bu kanalın yayınını kesmişsin. Bu kanalı maddi durumu yerinde olmayan, dershaneye gidemeyen binlerce öğrenci seyrediyor. Bu insanların, bir şeyler öğrenebilmek için belki de tek umudu bu kanaldı. (ZTV)

Kapatmak nasıl bir zihniyettir. Bu kadar öğrenciyi mağdur etmek nasıl bir zihniyettir. Anlamak mümkün değil.

Sevgiler.

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..