Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

Zapping

Zapping
 

Son altı yılda, her alanda çöküntü yaşıyoruz. Fay hatlarımız kırıldı. En derin çöküntü ise ahlak boyutunda. Tecavüz olayları artarken, fuhuşun yaşı da giderek küçülüyor. 13 yaşındaki kız çocuğuna, 11 kişi tecavüz etmiş. Tecavüzcülerin hepsi 50 lik. Özellikle Üzmez olayından sonra, pimpirik tecavüzcüler çoğaldı. Yargı onlardan yana.

Olay şimdi mahkemede. Sanıklar iftiraya uğradık diyorlarmış. Adli tıp, mağdure, ruhen zarar görmemiş, derse, iş bitti.

Cinsellik artık sanal alemde. Ama boyutları ve şekli değişik. Ne olacak bu işin sonu? Ekonomi çökünce, diğerleri peş peşe çöküyor. AKP iktidarı, sistemi kurtarmak için beş kuruş harcamazken, zevahiri kurtarmak için milyonları harcıyor. Sistemin çarkına kendini kaptıran, bürokrat kesimi de, önce şifre gibi, bıyık bırakıyor. Sonra biat edip, icraata başlıyor. Yargının suç saydığını, gönderilen bıyıklı müfettiş, olağan buluyor. Yaptıkları ile yedi kat arş-ı alaya çıkacağını sananlar, ülkeyi yedi kat yerin dibine batırıyorlar.

ABD ye tu, kaka diyenler, Başkan müslüman diyerek, aniden kıble değiştirdiler. Obama TBMM de bir konuştu, pir konuştu. Ne Ermenisi kaldı. Ne kürdü. Obamanın söylediklerini, başka biri söylese, hain ilan edilirdi. Ama, Obama ayakta alkışlandı. Bizden sonra, aniden Irak'a uçan Obama, Kürt liderlerle konuşurken, çok rahat ve mutluydu.

İşi bitirmişti. Yakında askerlerini de bölgeden çeker ve uzaktan kumandayla, bir Türkiyeye, bir İrana, bir Irak'a zaplar durur.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..