Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '14

 
Kategori
Mizah
 

Zaytung değil... Gerçek!

Zaytung değil... Gerçek!
 

net'ten...


Günün manâ ve ehemmiyetine binaen, açıklayayım efendim, 18 Ocak gününden: "ZAYTUNG DEGİL!!!.. :)

İnternet iletişiminden rahatsız olan ve ciddi sınırlamalar getirmek isteyen Hükümet, iletişimde doğacak aksaklıkları azaltmak ve ortaya çıkacak toplumsal tepkileri pasifize edebilmek amacıyla, tarih-i kadimde insan topluluklarının kullandığı diğer iletişim araçlarını araştırmak ve ülkemizde uygulanabilirliğini test etmek üzere kapsamlı bir çalışma başlattı.

Bu bağlamda, iletişim uzmanlarından oluşan bir ekip, kadim Kızılderili kabilelerinde kullanılan dumanla haberleşme yöntemi üzerinde çalışmalara başladı. Yetkililer, bu konuda gözlem ve araştırmalar yapmak amacıyla, Kızılderili kökenli toplulukların yaşadığı ülkelere de heyetler gönderileceğini belirttiler !!

.........................

      Gezi Parkı gene kapatılmış!.. ZAYTUNG DEĞİL EFENDİM !!! ..

Son dönemlerde toplumsal direnişin sembolü haline gelen Gezi Parkı'nın yeni bir gelişmeye daha konu olduğu öğrenildi.

       Guinness Rekorlar Kitabı sorumluları, Türk yetkililerin Gezi Parkı'nın "en çok kapatılıp açılan park" olarak tescil edilmesini ve Rekorlar Kitabı'nda yer almasını istediğini belirttiler.

Yetkililere böyle bir rekor kategorisi olmadığını ve parkların sürekli açılıp kapatılmalarının değil, açık tutulmalarının esas olduğunu söylediklerini belirten Guinness sorumluları, "Hangi kategorilerin olduğunu sizden öğrenecek değiliz" ve "Rekor bizim hakkımız, söke söke alırız" cevaplarıyla karşılaştıklarını ve hâlâ şaşkınlık içerisinde olduklarını ifade ettiler...

..............................

Mühim NOT :


     Ömr-i hazînimizde, siyaseti uzun "ara" rejim dönemleri ile onlar "ara"sında kısa geçiş dönemlerinden ibaret bir ülkede yaşamamız icap etti !. (*)

...................

 

(*) Esin Kaynağım:  Okuldaşım, Prof Dr. A. Makal

 

 

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..