Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

''Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor'' iddialarına cevap geldi!

''Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor'' iddialarına cevap geldi!
 

Televizyon dünyasında yaşanan hareketliliğin her daim devam ettiğini biliyoruz. Dizilerin ve programların kendi içerisinde sahip oldukları olay potansiyeli bizleri ordan oraya sürüklüyor. Özellikle dizi aleminde yaşanan farklı olaylar sayesinde her gün arka arkaya haberler geliyor.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz haftalarda Kiralık Aşk'ın güzel başrolü Elçin Sangu'nun Meryem Uzerli'den duyduğumuz Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı ve Kiralık Aşk'tan ayrılmak istediğine dair haberler çıkmıştı. Bu konu hakkında hem Sangu'dan hem de Kiralık Aşk cephesinden herhangi bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırmıştı.

Ancak gecikmeli de olsa yapım şirketinden konu ile ilgili net bir açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi :

“Ortaks Yapım ve Star TV olarak, “Kiralık Aşk”ın çekimlerine sezon sonuna kadar full kadromuzla devam ediyoruz. Çeşitli mecralarda bu konuyla ilgili çıkan tüm haberler asılsızdır. Tüm ekibimiz uyum içinde ve keyifle çekimlere devam etmektedir. İzleyenlerimizden, bu tür haberler ile gündem doldurmaya çalışanlara kulak vermemelerini önemle rica ediyoruz.

Her zaman olduğu gibi Cuma akşamları 20.00’da Star TV’de sizlerleyiz.
Saygılarımızla, ORTAKS YAPIM ''

Okuduğunuz gibi net şekilde bir yalanlama gelmiş. Zaten düz mantık ile baktığımızda, ciddi bir zatürre hastalığını atlatarak hemen sete koşan Barış Arduç'u örnek olarak gösterebiliriz. Arduç bu kadar memnun ve özlem dolu iken, Elçin Sangu'nun setten şikayet etmesi çok mantıklı bir durum değil zaten.

Öyle ya da böyle Kiralık Aşk'ı bu ikili götürüyor. İnsanlar bu ikili yüzünden diziyi izliyor ve her hafta merakla bekliyor. Bu yüzden Sangu bu iddialardaki sıkıntıları yaşamış dahi olsa, kısa sürede halledilirdi bence.

Bu konuda kapandığına göre, hadi geçmiş olsun o zaman.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..