Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '22

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

'Allah Yazdıysa ' Filmi

Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznur Serçeler’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Pelin Öztekin,  Emre Dinler, Merve Sarıtaş, Emre Bulut, Walison Fonseca ve usta oyuncular Nurseli İdiz ile Köksal Engür’ün yer aldığı ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ filminin galası önceki gün yapıldı.
Yapımcılığını Lara1 Yapım kurucusu Ferit Turan’ın üstlendiği, Gökçe Tezdoğan ile Gökhan Yıldız’ın senaryosunu yazdığı ve Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu  ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ dedirten bir rüyanın komik hikayesini konu alan film 13 Mayıs’ta vizyona giriyor.
Galaya İlayda Alişan, Burak Yörük, Tan Taşçı, Nevra Serezli, Özge Özpirinçci, Fulden Akyürek, Saki Çimen, Yaşar Gündem, Bilal Çatalçekiç, Ali Aksöz, Ethel Mulinas, Cahit Şahin Yalçın, Metin Yıldız gibi bir çok ünlü isim katıldı.
Gonca Vuslateri “Öncelikle yönetmenimiz Barış Yöş’e çok teşekkür ederim bizi böyle güzel bir yolculuğa çıkardığı için. Çok güzel bir film çektik. Biz gerçekten bu filmi çekerken çok eğlendik, umarım siz de eğlenirsiniz demek bir klişedir. Ama zaten bunun için çektik. İnsanların yüzünde tebessüm bırakmak pandemiden sonra sinema salonlarının büyük gişe rakamlarıyla salonları açtıktan sonra insanların yüzlerini gülümsetebilecek bir filmle aralarında olmak çok sevindirici. Çok emek sarf ettik çok da eğlendik. Umarım suyunu çıkardığımız her sahne size gani gani yansır” diye konuştu.
Filmin açılış sahnesinde Sezen Aksu şarkısıyla yer alan Nuri Harun Ateş’e ve de teşekkür eden Vuslateri,  Sezen Aksu’yu da unutmayarak “Sezen Aksu’ya da yine ve yine teşekkür ederiz” dedi.
Oyuncu Burak Yamantürk ile sette çok iyi anlaştıklarını söyleyen oyuncu “Benim için çok büyük bir şans insanın oynarken keyif aldığı biri ile iş çekmek” dedi. Burak Yamantürk ise “Benim için de aynı şey söz konusu. Çok keyif aldığımız eğlendiğimiz bir iş oldu” dedi.
Yönetmen Barış Yöş “İçime sinen bir proje oldu. Senaryoyu okurken hayal ettiğim bütün cast oldu. Hayal ettiğim her şey gerçekleşti. Tüm oyunculara çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Filmin başrollerinden biri olan Öznur Serçeler “Romantik komedi bir iş çekerken Barış Yöş’ün ismini duyunca koşarak gittim görüşmeye. Biz çalışırken çok sıcaktı ve çok zorlandık. Ama bütün o sıcağa ve pandeminin zorluklarına rağmen çok keyifle çalıştık. Özellikle Gonca kendi sahnelerini çekerken en iyisi olsun diye kanının son damlasına kadar her şeyini verdi. Çekimler üç hafta kadar sürdü ama çok yoğun çalıştık” diye konuştu.
Galada filmi izleyenler kahkahalar atarken zaman zaman alkışlayarak beğenilerini dile getirdi.
30’lu yaşlarındaki Irmak (Gonca Vuslateri) ilk defa kaldığı evde yastığının altına anahtar koyar ve rüyasında en yakın arkadaşı Eliz’in (Öznur Serçeler) nişanlısı Burak   (Burak Yamantürk)  ile evlendiğini görür. Film bu rüya sonrasında başlayan komik ve sürpriz dolu hikayeyi beyazperdeye taşıyor. 
 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..