Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

'Bana Artık Hicran De' dizisi çok samimi

'Bana Artık Hicran De' dizisi çok samimi
 

Başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough ve Nadir Sarıbacak'ın yer aldığı dizi her ne kadar adı ile sosyal medyada alay konusu olduysa da tanınım fragmanlarının en vurucusu ile dikkatleri çekti. Nasıl bir öykü diye merak uyandırırken çocuk kimden soruları da zihinlerden dudaklara döküldü. Bana Artık Hicran De dizisinin yapımını Süreç Film, yönetmenliğini Volkan Kocatürk üstlendi. Hikayeyi Gülizar Irmak, senaryosunu Coşkun Irmak-Gülizar Irmak kaleme aldı.

Geçmişten geleceğe doğru yapılan yolculukta elden geldiğince aksesuarlar ve araba modellerine dikkat edilmiş. Ama diğer tarafa pek de bakılmamış! Sanırım bu geçmiş dönemde dolaştığımızı da başka türlü anlamıyoruz. Çünkü karakterler pek de değişmemiş görüntüsüyle kafaları karıştırmakta. Buna rağmen yazılan karakterler, oyuncuların üzerine tam oturmuş. Öykünün düğümleri sanıldığı kadar kısa sürede çözülecek gibi görünmüyor. 3 erkek aynı kadına aşık ve kadın sadece birine peki çocuk kimden? Annesi olduğunu kabul etmeyen karakter sevdiğinden doğurduğu çocuğa bana anne deme der mi?

Soru işaretleri ile ilerleyen hikayede Hicran karakterinin naif yapısı öykünün tadına tat katıyor. Diyalogların sıcak sesi izlerken tebessümü dudaklarımızda dolaştırıyor. Hayatta karşımıza çıkan diyaloglar bütün samimiyeti ile ekranda karakterlerin dudaklarından dökülüyor. Sanatla yoğrulmuş ruhun çaresizliği ve isyanı Hicran karakterinin ince ince dokunmuş. Dizinin karakterleri o kadar hayatın içinden ve samimi ki ilk bölüm harici izlerken sular seller gibi vakit geçip gidiyor. Bu sezonun en iyi işlerinden biri olmayı hak ediyor. Her bölümde daha da kolay ve daha merakla izleneceğini düşünüyorum. Umarım reyting kurdunun karnına inip ekranlardan yok edilmez!

Hayatta yok edilmemeniz dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..