Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

“Metrocity’de Bebek gülücükleri”

“Metrocity’de Bebek gülücükleri”
 

Bebekler


ECE Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen Metrocity AVM ve Maya halkla İlişkilerin birlikte 3-11 Kasım tarihleri arasında düzenleyecekleri Metrocity Bebek Şenliğinde, bebeklerin gülücükleri, mutluluğu ve hatıraları yer alacak…

Çeşitli bebek etkinliklerinin bir arada sunulacağı bu organizasyonun bir bölümünde ünlü yıldızlara ait bebeklik fotoğrafları sergilenirken, diğer bir bölümünde eski bebek eşyaları ve hatıraları sergilenecektir.

Bu hatıralara ek olarak da sahibi tarafından yazılmış kısa bir notta eklenerek sergileme yapılacaktır. Bu kendinize ait bir bebeklik hatırası da olabilir, kendi çocuklarınıza ait bir hatıra da olabilir.

Gerçekten eski ve size aitte olabilir, o günleri ve hatıralarınızı simgeleyen ve sizin için özel olan bir simge de olabilir.

Bu ve bunun gibi hatıralar, aktivite alanında bir panoda sergilenecek. 10 günlük sürenin sonunda tüm katılan ürün ve notlar jüri tarafından değerlendirilerek en ilgi çekici olanı büyük ödüle layık görülecek.

Yalnız bu yarışmaya katılmanın bir şartı var.

Her yarışmacı bir veya daha çok sayıda bebek ürününü ( eski veya yeni olabilir ) aktiviteye bağışlayacak.

Bağışlanan tüm ürünler aktivite finalinde çocuk esirgeme kurumu yetkilisine teslim edilerek kimsesiz bebeklere hediye edilecektir.

Tüm aileleri bu yardımsever etkinliğe katılmak için 3-11 Kasım tarihleri arasında Metrocity’e bekliyoruz.

 

 

Nazan Şara Şatana

 

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....