Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

'Muhteşem Yüzyıl' Belgeseli'(!)in yayından kaldırılacağı tarih belli oldu!

'Muhteşem Yüzyıl' Belgeseli'(!)in yayından kaldırılacağı tarih belli oldu!
 

Atalarımız at sırtında, Orta Asya’dan gelip, Viyana kapılarına dayanırken, yol boyu atın üstünde çocuk yapmayı da ihmal etmemişler!

Bu durumu göz ardı eden dizi yapımcıları ve televizyon sahiplerinin ‘Allah Belalarını verecek!’

Böyle ecdadımızı kötüleyen diziler ve filmler derhal yayından kaldırıla, kaldırılmayanlar hakkında kanun çıkarıla, ısrar edenler derhal zindana atıla…

Zindanla uslanmayanların kellesi vurula!..

Şu ‘Muhteşem Yüzyıl’ Belgeseli(!) ne menem bir diziymiş ki, ülkenin gündemini on gün kadar meşgul etti.

Gerçi gündemi değiştirmek için terör örgütünün siyasi uzantısı pozisyonundaki partinin milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması ortaya atıldı, ama bir türlü ‘Muhteşem Yüzyıl’ belgeseli(!)nin büyüsünden kurtulamadık!

Ağzını açın biniyor atın sırtına(!) dıkıdık dıkıdık Avrupa’nın içlerine kadar gidiyor. Herkesin çok sevdiği hareme hiç uğrayan yok! Uğramadıkları gibi,  uğrayanları da hor görüyorlar!

Gelelim şu ‘Muhteşem Yüzyıl’ belgeseli(!)nin akıbetine:

AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin (Belgeseli(!)nin) en geç 3013 yılı içinde yayından kalkacağını açıkladı.

AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral, dizinin yayından kaldırılması için kanun teklifi verdiğini anımsatarak, 'Bu dizinin zaten biteceği yönünde bilgiler geldi kulağımıza. Başbakanımız bunu gündeme getirdi kanun teklifi vermedik. Uzun zamandır bu bizim gündemimizdeydi. Yani ben Başbakan söyledikten sonra bu çalışmayı yapmadım. Uzun zamandır bize gelen e postalar var. Seçim bölgelerimize gittiğimizde insanlar bize 'Bu diziler yüzünden çocuklarımızı tarihini, atasını tanımıyor' diyorlar. Genç bir çocuk 'Kanuni böyle miydi, Allah belasını versin' diyor. Buna inanıyor çocuk. Bunları bize aileler söylüyor' ifadelerini kullanarak, ne kadar ‘İleri bir demokrat’ olduğunu açıklıyor.

Görüldüğü gibi iktidar partisi halkımızı muzır yayınlardan koruma kanunu çıkartıyor. Ne kadar da halkını düşünen bir iktidar değil mi?

Bu kadar halkını düşünen iktidar, maalesef kendilerine oy veren yüzde 49’luk kesimin, en az yüzde 60’nın bu diziyi izlediğini bilmiyor.

Bu arada, bu kanun yasallaşır mı derseniz, ondan hiç kuşkum yok. Bazı AKP milletvekilleri oy vermese bile payanda hazırda bekliyor.

Bunu ben söylemiyorum. Söyleyen AKP milletvekilleri!

Bakın AKP milletvekili Oktay Saral, bu konuda ne diyor:'Biz bu kanun teklifinin grubumuzca müspet görülmesini bekliyoruz. Çünkü gerekçesiyle, her şeyiyle hazırladık MHP’de sağ olsunlar destek veriyor. Sürece ciddi bir destek verileceğine inanıyorum. CHP'den de destek verecek arkadaşlar var' diyor.

Ne diyelim? Ülkeyi yeni baştan dizayn etmek işte böyle bir şey!..

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..