Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

‘Sabır Taşı’ mıyız acaba?

‘Sabır Taşı’ mıyız acaba?
 

TV 8’de canlı yayınlanan ‘Günde 8’ programında astrolog Betül Alakır, Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğe uygunluğunu inceledi! ‘Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıkladığı 17 Mayıs saat 11.33’te gökyüzünde yükselen Aslan’dı. Yani liderlik, yöneticilik simgesi olan Mars da Aslan burcundaydı’ diyen Alakır, yıldız haritasının Kılıçdaroğlu’nun liderliğini onayladığını belirtti! Kılıçdaroğlu’nun liderliğinin Kurultay’dan önce astrologdan onay almasından sonra sıra Atatürk’e geldi. Atatürk’ün doğum günüyle ilgili açıklama yapan Alakır, bu tarihin 12 Mart 1881 olarak tespit edildiğini anlattı. Atatürk’ün Balık burcu olduğunu da açıklayan Alakır, astrolog Hakan Kırkoğlu’nun araştırmalarını kaynak gösterdi. Sonunda yıldız fallarına da konu edilen Atatürk’ün bu denli medyatikleştirilmesi ‘İnsan Atatürk’ gösterme çabalarının sonucu!

‘Sabahın Sedası’, içeriksiz gündemini sürdürüyor! Günler önce Nükhet Duru’nun programında düşen Gönül Yazar’ın görüntüleri bitmek bilmeyen tekrarlarla verilirken, Levent Kırca’nın olayla ilgili yaptığı parodiden sahneler de eklendi. Yirmi dakikaya yakın süren bu gösteri, akla zarar bir hal aldı! ‘Nihayet bitti’ derken Yazar’ın ‘elbise muhabbeti’ sabırları zorladı. Ama buna razı olup şükretmek varmış! Çünkü arkadan ‘Evcilik Oyunu’ndan bölümler geldi. ‘Yıldız’ın kaprisleri Sertaç’ın huzurunu kaçırıyor’ ve ‘Kapris, kapris, kapris’ anonslarıyla bıktırıcı görüntüler… İncir çekirdeğini doldurmayan konuşmalar… Ve günün sorusu: ‘Pembeli kız Kendi, sabır taşı Yiğit’i ne zaman çatlatacak’? Onu bilemem ama bu görüntüler bizi çıldırtacak!

‘Doktorum’ programının açılışında, maden faciasına değinilip ‘İnşallah hepsi kurtulur, iyi haberler alırız’ dendi. Oysa canlı yayınlanan bu program öncesi işçilerin cesetlerine ulaşıldığı haberlerdeydi. Bu gafın yanı sıra bir doktorun grizu patlamasında, gazdan sağ kurtulmanın imkânsızlığını bilmemesi de ayrı mesele! Gündemi yakalamak ve laf olsun diye konuşmak bu olsa gerek! Hepsine topyekûn, YA SABIR

Anibal Güleroğlu

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..