Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

"Türkiye'nin AB üyeliği için onlarca yıl gerek"Avrupa Parlamentosu Başk. Jerzy Buzek'in açıklaması!!

"Türkiye'nin AB üyeliği için onlarca yıl gerek"Avrupa Parlamentosu Başk. Jerzy Buzek'in açıklaması!!
 

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ KURULACAKTIR, MÜŞRİKLER İSTEMESE BİLE !


Avrupa Parlementosu Başkanı Jerzy Buzek Türkiye'nin AB'ne girmesi için yıllar gerektiğini söylemiş. Türk İslam Birliği kurulduğunda asıl Avrupa Birliği TÜRK İSLAM BİRLİĞİNE dahil olmak isteyecektir. Bu Birlili öyle bir birlik olacaktır ki sevgi, mrhamet, hoşgörü, anlayış, saygı olacaktır bu birlikte. Dİğer yazılarımda bahsettiğim Altınçağ bu birliğin kurulduğu zamanlarda yaşanacaktır. Bütün Dünya bunu görecektir, çünkü bu Allah'ın Vadidir, ve Allah'In vadi haktır. Bu yazımda bu birlik kurulduğunda dünyaya faydalarını yazmak istedim.

Türk İslam Birliği`nin oluşmasında boşa geçen her gün bir kayıptır, bir zarardır.

• Hiç gecikme olmaksızın Türk İslam Birliği hemen oluşturulmalıdır.

• Bütün Türk milleti bu güzel birliği destekliyor ve onaylıyor.

• Bütün Türk devletleri, İslam ülkeleri bu birliği bir zaruret olarak görüyor. Sevinçle samimiyetle destekliyor.

• Amerika`nın, Rusya`nın, Çin`in, Avrupa`nın bütün dünyanın hem maddi hem manevi olarak lehine, hayrına olan bu birlik, bütün dünyaya barış, kardeşlik, sevgi ve ferahlık getirecektir.

• Türk İslam Birliği, dünyadaki terörü, karmaşayı, huzursuzluğu, küresel krizi derhal durduracak yegane çözümdür.

Türk-İslam Birliği, bir sevgi birliğidir. Muhabbet birliğidir, gönül birliğidir. Bu birliğin temeli, sevgi, fedakarlık, yardımseverlik, merhamet, hoşgörü, anlayış ve uzlaşıdır. Ayrıca insana saygı, sanatta, bilimde ve teknolojide en yüksek noktaya ulaşmak birliğin hedefidir. Birliğin kurulmasıyla, sadece Türk toplumları ve Müslümanlar değil, tüm dünya aydınlığa kavuşacaktır.

Birlik olmak Türk-İslam dünyasına müthiş güç kazandıracaktır. İman edenlerin ittifakını güçlü kılan aslında onların imanları ve ihlaslarıdır. Gerçek dostluk ve ittifak ancak samimi iman ile kurulur. Müminler, birbirlerini araya hiçbir çıkar ya da menfaat beklentisi katmadan, halis niyetle ve sadece Allah rızası için sever, Allah rızası için dost olur ve Allah rızası için birlik olurlar. Temeli dünya üzerindeki en sağlam kaynağa, Allah sevgisine ve Allah korkusuna dayalı olan bu birliğin bozulması, dağılıp yıkılması Allah'ın dilemesi dışında hiçbir şekilde mümkün olmaz.


Avrupa Birliği`nin terör endişesinden kurtulması onlar için çok büyük bir nimet ve lükstür. Türk-İslam Birliği, bunu sağlayacak kesin çözümdür. İslam âleminde ki bütün çilelerin, bütün kargaşanın bitmesi de Türk İslam Birliği ile mümkündür. Türk Devletler bu vesileyle, Avrupa ayarında hatta onu da geçen büyük bir medeniyet hamlesi yapabilirler. Çünkü Türk Devletleri potansiyel yönden çok zengin bir coğrafyadır. Türk İslam Birliği bu bölgeye büyük bir zenginlik, bereket, huzur ve kalite getirecektir.

siyaset izlenmesini sağlayacaktır.

Ekonomisi güçlü bir Türk-İslam alemi, Batı dünyası ve diğer toplumlar için de önemli bir refah kaynağı olacaktır. Bu toplumlar karşılarında güven içinde, tedirginlik duymadan iş birliği yapabilecekleri, ticari faaliyet içinde olabilecekleri bir güç bulacaklardır. Ayrıca Batılı kurum ve kuruluşların sürekli olarak bu bölgelerin kalkınması için aktardıkları fonlara da gerek kalmayacak, bu fonlar dünya ekonomisinin güçlenmesi için kullanılacaktır.

Bu doğrultuda Türk milletine çok büyük görev düşmektedir. Türkiye'nin görevi tüm dünyaya huzur, refah ve bereket getirecek bu Türk-İslam aleminin lideri olmasıdır. Türk-İslam aleminin liderliği dünya tarihinin en büyük vazifelerinden birisidir. TÜRK MİLLETİNİN EN HAYATİ GÖREVLERİNDEN BİRİ BUDUR. Yani Türk Milleti olarak görevimiz sadece Türkiye'yi kurtarmak değil bütün Türk-İslam alemini kurtarmak ve dünya barışı ve refahını sağlamaktır

Kaynak: turkislambirligimujdesi.com/1.html

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..