Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '16

 
Kategori
Güncel
 

“Vetan can Azerbaycan” diye diye yine savaş başladı; bu kadar sevmeyin şu ülkenizi ya!

“Vetan can Azerbaycan” diye diye yine savaş başladı; bu kadar sevmeyin şu ülkenizi ya!
 

Sizler böyle torpağınızı öve öve Ermeni’nin ağzını sulandırdınız. Kötü deyin, daş torpah deyin, işe yaramaz deyin. Gözleri düşir zahir.

Vatanı fazla sevmek savaşa davetiye çıkarır, sınırdaki Ermeni askerini öcü gibi görürsün. Siz ne bakıyorsunuz uluslar arası yaygaracılara. Ermeni’yi sevmeyebilirsiniz ama düşman olmak Azerbaycan’ın zararına.

Türkiye’deki “vetan hastalığı” size de mi sıçradı… Halimizi görüyorsunuz, ibret alın! Türkiye ile Ermenistan arasındaki “Ermeni katliamı” tartışmaları Azerbaycan’ın sorunu değildir. Türkiye kardeşimiz diye Ermenistan ile düşman olmanız gerekmez. Kardeşlik de neymiş hem. İyi ilişkileriniz olsun, o kadar.

Nolur bize benzemeyin… Bize ne bakıyorsunuz, Karacaoğlan’ımız bile barış şiiri yazmamış! Biz böyle Kandil dağlarında yok olur gideriz. Vetan kalır biz gideriz. Türkiye’de Allah’ın toprağı insandan daha önemli çünkü.

Yine de akıllısınız, Türkiye olsa hayatta ateşkes teklif etmezdi!

Komşu ile düşman olunmaz, bakın bize çevremizdeki komşulardan hiçbiriyle merhabamız yok Allah’a şükür, Komünist Çipras’ın ayağına kurban kestik!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..