Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '12

 
Kategori
Bayramlar
 

1 Mayıs!ı kaldırın!!!!!!!!

1 Mayıs!ı kaldırın!!!!!!!!
 

GOOGLE


Bugün 1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramı:) ! Ama ne bayram?

Yurdumun sözüm ona en büyük sendikası TÜRKİŞ ve onun kolu TESİŞ başkentte, bir bayram organize edemedi kutlama yapamadı:)! Dikkatiniz çekerim işçi sendikaları bunlar!

Bakmayın güldüğüme alıştım belkide acınacak halimize gülmemize!

Kuzum, işçi, emekçi, halk olmayacaksa meydanlarda, davullar çalmayacak, halaylar çekilmeyecekse, kardeşlik türküleri okunmayacaksa neden bu bayram ve de tatil?

Tam bizlik, hani bu perhiz bu ne lahana turşusu?

Sendikalar madem havlu attı, kardeşim bırakın sözde bayramı bari üretim durmasın, kimse yan gelip yatmasın, patronların bir günlük sermayesinde kesinti olmasın! Biz zaten maraba olmayı kabul etmişiz, hak, özgürlük hak getire, bırakın birileri kazansın cebi dolsun!

Madem hakkını vererek kutlanmayacak, kardeşim kaldırın 1 MAYIS ı!

29 Nisan da tiyatro emekçilerinin onurlu durşları ile seslerini duyurdukları zamanı hatırladınız değil mi?

Bakınız bir teklifim var. Şehir tiyatroları madem gerçek sanatçıların elinden alınacak, benim de bir kadro önerim olacak. (Acaba nedir nedir?)

Hani bizim şu sarı sendikacılar var ya çoktan gerçek işlerini yapmayı bırakmışlar ya da unutmuşlar ama sözüm ona sendikacı rolünü oynamaya devam edenler... Tabi ki gerçek tiyatro üstadları kadar iyi olmasalar da en azından boşalan yerleri dolmuş olurlar diye düşünüyorum! Bizim bu sözde sendikacıları amatör tiyatro sanatçıları olarak alsınlar kodroya! Emin olun verilen herşeyi itiraz etmeden, oynarlar, hiç sorun çıkarmazlar, elinize ne verseniz onu okurlar, ezberlerler hatta daha da ötesi "PADİŞAHIM ÇOK YAŞA!" diye nara bile atarlar!.

İpler birilerinin ellerinde kendilerini çalar, kendileri oynar ama kim izler orasını bilemem!

Hep derim zaten Mayıs ayları yurdumda ağrılı ve acı geçer, işte dakika 1 gol 1 bakalım diğer Mayıs günlerine ve artık sürpriz olmayan gündemlerine...

Yolunuz umut, yoldaşınız sevgi olsun, sağlıcakla...

DİLEK YAKA

 
Toplam blog
: 85
: 1590
Kayıt tarihi
: 23.11.10
 
 

Yaş otuzbeş yolun yarısı eder demiş üstad demesine ama, benim yapacak çok şeyim var:)! Anneyim, e..