Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '22

 
Kategori
Astroloji
 

18 Ocak Yengeç Dolunayı!

18 Ocak 2022 Yengeç Dolunayı ve Burcunuz: Sözlere, Hassasiyetlere, Güç Savaşına ve Takıntılara Dikkat!   
 
18 Ocak 2022, gece yarısı Saat 02:47’de Yengeç burcunun 27. derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay haritasında Akrep burcunun 11. Derecesi yükselecek ( =İstanbul, Ankara için 15. derece). Dolunay haritasında Oğlak burcundaki Plüton 26 derecede seyrediyor ve 27 derecedeki Güneş Oğlak konumu ile kavuşum yaparken 27 derecedeki Ay Yengeç konumuna da karşıt açı içerisinde bulunuyor. Plütonik bir Dolunay gerçekleşeceğini görüyoruz. Burada hislerin, yakınlığın, besleyiciliğin, güvenliğin, garantinin, hislerin, duyguların, ihtiyaçların karşısında daha mantıkçı, gerçekçi, sınırlayıcı, odaklanan, kontrol eden, ayakları yere bastırtan güçler söz konusu olacak. 
 
Yengeç burcu ve yöneticisi Ay ile insanın hissi, dişi, güvenlik arayan, yakınlıkla ilgili, sağlık, bakım, ihtiyaç, rahatlık, beslenme, yuva, özel hayat, ilişkiler ve aile ile ilgili konular ön plana çıkar. 
 
Güneş ve Plüton Oğlak konumu kariyer, iş yaşamı, düzen, sorumluluklar, gerçekçilik, ekonomik konular ile ilgilidir. Sistem kurma ve düzene odaklılık olacaktır. 
 
Gerçekler ve hayaller de bu bağlamda karşılaşmış oluyor. Oğlak daha çok dışsal olan ile ilgiliyken Yengeç burada daha içsel olan ile ilgilidir. 
 
Bu Dolunay etkilerinden özellikle kişisel haritasında öncü burç (Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak) yerleşimleri olanlar etkilenecekler. Burç tarihlerinin 27. günü civarı olanlar daha çok etki altında olacaklardır. 
 
İlişkiler ve Kısmetler 
 
Bu süreçte ilişkilerde hassasiyetler, takıntılar, nem kapmalar, güç savaşları, manipülatif durumlar olabilir. Özellikle Merkür ve Venüs Oğlak Retro konumları varken hayatınızda geçmiş ile bağlantılı kişilerle ilgili karmaların tekrar gündeme gelme durumu olabilir. Sözlere ve dengelere dikkat etmek gerekiyor.
 
Bu Dolunay süreci içerisinde ilişkilerde güç birliği ve düzen de önem arz ediyor. Ay Yengeç konumu ile duygusal ihtiyaçlar, yakınlık ihtiyaçları, yuva ve özel hayat konusu da değerlendirme altında olacak. 
 
Merkür 13 Aralık 20:52 – 2 Ocak 10:10 arası Oğlak burcundaydı ve Retro sürecinde bu konuma tekrar dönecek. 
 
Oğlak burcundaki Merkür zihinsel çalışmalarda disiplin, ciddiyet, düzen ile hareket eden bir yapıya sahiptir. Konuların çalışıldığı ve hazır olup ifade edilen bir yapıdadır. 

İlişkiler açısından ciddiyet ve düzen ön plana çıkabilecektir. Sözlere dikkat etmek önemli olacaktır. Oğlak sorumluluk, toplum önündeki kimlik, kariyer konuları ile ilgilidir.  

Merkür 2 Ocak 10:10’da Kova burcuna geçiş yapmıştı ve 14 Ocak’ta geri hareketi başlayacak. 26 Ocak’a gelindiğinde ise tekrar Oğlak burcuna dönecek. Merkür’ün Oğlak burcundaki süreciyle ilgili konular tekrar ortaya çıkacak. Merkür, 15 Şubat 00:54’te de tekrar Kova burcuna dönüş yapacak ve 10
Mart saat 4:33’a kadar Kova burcunda olacak.

Kova burcundaki Merkür, gezegeni Uranüs etkisinde olduğu gibi orijinal icatlar, mucitlikler, sürprizler, sosyal bağlantılar ve dostluk elektriği konusunda dikkat çeker. İlişkiler ve bağlantılar açısından Daha hızlı ve akıcı bir süreç söz konusu olacaktır.
 
Teknoloji, internet, bilimsel konular, fütürizmle ilgili konular, marjinal konular, özgürlük ve bağımsız hareket etme temalarıyla birlikte, grup faaliyetleri de daha etkili olabilecektir.

Kova yöneticisi Uranüs de Boğa burcunda olduğundan dolayı arada 90 derecelik kare açı konumlanması oluşacaktır. Dolayısıyla bu süreçte ani bağlantılar, yer değiştirmeler, spontan durumlar daha çok olabilecektir.
 
Venüs 5 Kasım 2021 (13:44) ile 6 Mart 2022 (09.30) arasında Oğlak burcunda yer alacak. Bu süreç içerisinde 18 Aralık 2021 (13:35)  ile 29 Ocak (11:45) 2022 arasında duraksama ve durma süreci (İstasyon ve slow) hareketleri ile birlikte Retro süreci etkin olacak.

Venüs, yapacağı Retro hareketinden dolayı uzun bir süre Oğlak burcunda kalacak ve bu Oğlak burcu ile ilgili Venüs frekansı ve tarzı üzerinde uzun süre merkezleneceğiz. O bakımdan çok önemlidir.   

Oğlak burcundaki Venüs ilişkilerden yana daha ciddi, düzenli olma arayışındadır. Burada daha nesnel anlamda eleştirel ve titiz bir tutum da ortaya çıkar. Sosyallik ve güzellik anlamında sınırları ifade eder. Oğlak’taki etkiler daha çok kariyer ve ekonomiye yönlenmiştir. İlişkiler daha çok kurumsal bir anlaşma gibi görülme meylindedir.

Venüs Oğlak sürecinde maceracı, havai ya da geniş ve bol hareket etmek yerine ayağını yere sağlam basmak, tutarlı bir ilişkinin, değer duygusunun, elle tutulur olanın  ve kazancın peşinde olmak anlamına geliyor.

Venüs Oğlak ekonomik anlamda dikkatli olmayı ve tutumluluğu, sistemli ve düzenli olmayı ifade eder. Eşya alımlarında titizlik, seçicilik, harcamalarda dikkatlilik, ilişki seçimlerinde dikkatlilik ve ciddiyet ön plana geçebilecektir.
 
Mars, 13 Aralık – 24 Ocak arasında Yay burcunda olacak.

Deneyim, keşif, özgürlük, girişim alanı ateş elementi Yay ile aktif oluyor. Bir taraftan da inançlar, düşünceler yönünde bir hareketlenmeyi ifade edecektir. İdeolojiler konusu da bu zaman diliminde dikkat çekici olabilecektir.

Mars tavırları, dürtüleri, arzuları, motivasyonları ifade eden bir gezegen olarak daha rahat ve geniş hareket edilmek istenen, daha girişimci olunan bir zamanı ifade ediyor. Bir takım işlerden yana becerileri, kendine güveni ortaya koymak durumu aktif olacaktır.

Flört hayatı açısından da daha açık ve girişimci hareket etmek söz konusu olacaktır.
Yolculuklar, eğitim ve kişisel gelişim ile ilgili konular, geleceğe dair planlar ve hedefler, yurt dışı ile ilgili konular yine ön plana çıkacaktır.
 
Özetle
 
İlişkiler açısından 29 Ocak Venüs Oğlak Retro ve 4 Şubat Merkür Oğlak Retroları tamamlanmadan ciddi adımlar atmak iyi olmayacaktır. İlişkiler ve iş girişimlerinde düzenlenme, hesap, gerçekçi adımlar atmak bakımından bu süreçlerin dolması iyi olacaktır. Bu arada 24 Ocak Mars Oğlak girişi de ilişkiler ve girişimler bakımından ciddi, aklı başında, ayağı yere basan yaklaşımları ifade edecektir. Sevgi ilişkisi ya da ilişkilerdeki denge ve paylaşım açısından diyelim, olgun davranmak bu süreçte önemli olacaktır.  
 
Türkiye Astroloji Haritası 
 
Yengeç Dolunayı Türkiye Astroloji haritasının Ay Yengeç 1. Ev ve Güneş Oğlak 7. Ev konumlarına geliyor. 7. Evde güçlü bir Güneş – Plüton kavuşumu olması müttefik ülkelerle ilgili sözleşmeler, anlaşmaları, onların desteğini ve onlar nedeniyle olabilecek zorlanmaları da ifade ediyor. Önemli bir dönemeçten geçiş olacağı görülüyor. 
 
29 Ocak’ta bitecek Venüs Oğlak retrosuna ve 4 Şubat’ta bitecek Merkür Oğlak retrosundan sonra bir çok konuda durumlar daha çok netleşecektir. Özellikle müttefik ya da ortaklaşa iş yapılan ülkelerle ilgili durumlar, ekonomik piyasalar kendini daha açık gösterecektir. 
 
24 Ocak itibarıyla da Mars Oğlak burcuna geçecek. Belirttiğim Venüs ve Merkür Retro bitimi tarihlerinden sonra açık bir şekilde durumların ne olduğunu anlamamız bu Mars Oğlak konumu ile de ilgili olacak. Bu süreçte işbirlikleri ve sözleşmeler oldukça önemli olacak. 
 
Ayrıca Oğlak yöneticisi Satürn, Kova konumunda ve 8. Evde ilerlemekte. Bir takım ülkelerle ortaklı işler, uluslararası krediler ve paylaşım konusu da bu süreçte vurgu yapacak ve önem kazanacaktır.
Kova yöneticisi Uranüs, Boğa konumunda yer alıyor ve bu süreçte yine uluslararası ilişkiler ve dostluklar konusunu işaret ediyor. 18 Ocak itibarıyla Ay Düğümlerinin de Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirmesiyle Uranüs Boğa konumu daha da aktif olacak ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve üretim açısından durumumuz da daha açık şekilde ortaya çıkacaktır. 
 
Ay Düğümleri 17 Temmuz 2023’e kadar bu konumda kalacaklar. Bu süreç ekonomi, üretim, ithalat, ihracat, bankacılık sistemleri açısından oldukça dikkat çekici olacaktır. Bu süreçte ülke yöneticilerinin para politikaları ve yatırımları da daha çok önem kazanmış olacak. Ay Düğümlerinin İkizler – Yay aksındaki daha çok ideolojiyi, düşünceyi ifade ettiği noktadan somut yatırımlar, üretimler ve girişimler dönemine geçmiş oluyoruz. 
 
Gezegen Hareketleri

Plüton

Oğlak burcundaki Plüton, 29 Nisan 2022 – 8 Ekim 2022 arasında geri harekette olacak.
En ağır hareketli gezegen olan Plüton’un Oğlak burcundaki Retro hareketi işler ve ilişkiler açısından geçmiş ile bağlantılı düzenleme ve tamamlanma dönemlerini ifade eder. Plüton’un yakın gezegenlere açısı ile daha fazla ortaya çıkar. 
Öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’lar bu gerilemeden daha çok etkilenecektir.
Neptün
Balık burcunda ilerleyen Neptün 28 Haziran 2022 – 4 Aralık 2022 arasında geri harekette olacak.
İlham, sezgisel konular, yaratıcılık, fedakarlıklar, sevgi ve paylaşım konuları, hassasiyetler, vizyonlar, yanılgılar ve aldatıcı durumlar açısından geçmişe dönük bakış açısı oluşacak ve düzenlemeler olacak. Neptün’ün bu etkileri, özellikle yakın gezegenler ile açı yaptığında ortaya çıkacaktır. 
Uranüs
Boğa burcundaki Uranüs’ün 20 Ağustos 2021’de başlayan geri hareketi 18 Ocak 2022 itibarıyla sonlandı. 24 Ağustos 2022 ile 22 Ocak 2023 arasında tekrar Boğa burcunda olacaktır.   
18 Ocak 2022 itibarıyla geleceğe dönük yeni safha başladı. Yine 18 Ocak itibarıyla Ay düğümlerinin Kuzey Düğüm Boğa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirmesiyle Uranüs Boğa konumu yaşamlarda daha da etkili olacak bir sürece girmiş oluyor. 
 
Yer değiştirmeler ve bağımsızlık teması özellikle sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’da kendini daha fazla gösterecektir. Genel olarak da haritasında sabit burçları baskın olanların hayatlarında değişiklikler olacak. Ekonomi ve özgürlük teması burada ön planda olacaktır.
Zihinsel değişimler ve sıçramalar, sisteme daha dışarıdan bakış Uranüs ile ilgilidir. Uranüsyen etkilerdekilerin elektrik yüklerine daha dikkat etmesi ve yönlendirmesi gerekir. Özellikle belirttiğimiz sabit burçlarda yerleşimleri olanlar.
Satürn
Satürn 17 Aralık 2020 – 7 Mart 2023 arası Kova burcunda yer alıyor.
 
4 Haziran 2022 ile 23 Ekim 2023 arasında geri harekette olacak. 
Bütün burçları etkilemekle birlikte özellikle sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova bakımından önemli etkiler getirecek. Bir takım konuların düzenlenmesi durumu ortaya çıktığı gibi kişisel haritalarda bulunduğu alana göre zorlanmalar ve sınırlar da kendini gösterecek.

Jüpiter

Jüpiter 20 Aralık – 10 Mayıs arasında Balık burcunda olacak. 10 Mayıs’ta Koç burcuna geçtikten sonra 28 Ekim’e kadar burada kalacak. Bu arada 28 Temmuz’da Koç burcundayken geri hareketine başlayan Jüpiter, 23 Kasım’a kadar geri hareketini sürdürecek. 28 Ekim ile 20 Aralık arasında Balık burcunda olacak ve ardından tekrar Koç burcuna geçecek. 
 
29 Aralık’ta Balık burcuna geçen Jüpiter, burada hayaller, yaratıcılıklar, tasarımla ilgili konular, manevi ve mistik konular, sevgi paylaşım konuları ön plana çıkacaktır.

Olumsuz gölge etkilerde aldanmalar, aldatıcılar, topluma masal anlatan, gerçeklikten çıkan kişilerde bir artış ve ön plana çıkma olabilir. Ayrıca Balık bağımlılıklarla da ilgilidir. Burada metafizik ve hayali temalara bağımlılık olabildiği gibi, zararlı bağımlılık yapıcı keyif verici maddeler de aynı kapsamdadır.
Jüpiter Balık’ın iyi etkisi arınma, sevgi ve biz kavramıyla beraber olacaktır. Buna dikkat etmek gerekiyor.
Jüpiter ruhsal tekamül anlamında şansı ve bolluğu iyi arınanlara, doğru bağ kuranlara, fedakar olanlara ve sevgi insanlarına getirecektir. Dünyevi anlamda da yaratıcı kişilere, sanatçılara, tasarımcılara bolluk getirebilecektir. Bu zaman aralığında Jüpiter, Balık konumunda ilk provasını yapacak ve getirileri ile ilgili veriler ortaya çıkacaktır.

Mars

Mars, 13 Aralık – 24 Ocak arasında Yay burcunda olacak.
Deneyim, keşif, özgürlük, girişim alanı ateş elementi Yay ile aktif oluyor. Bir taraftan da inançlar, düşünceler yönünde bir hareketlenmeyi ifade edecektir. İdeolojiler konusu da bu zaman diliminde dikkat çekici olabilecektir.

Mars tavırları, dürtüleri, arzuları, motivasyonları ifade eden bir gezegen olarak daha rahat ve geniş hareket edilmek istenen, daha girişimci olunan bir zamanı ifade ediyor. Bir takım işlerden yana becerileri, kendine güveni ortaya koymak durumu aktif olacaktır.

Flört hayatı açısından da daha açık ve girişimci hareket etmek söz konusu olacaktır.
Yolculuklar, eğitim ve kişisel gelişim ile ilgili konular, geleceğe dair planlar ve hedefler, yurt dışı ile ilgili konular yine ön plana çıkacaktır.

Venüs 

Venüs 5 Kasım 2021 (13:44) ile 6 Mart 2022 (09.30) arasında Oğlak burcunda yer alacak. Bu süreç içerisinde 18 Aralık 2021 (13:35)  ile 29 Ocak (11:45) 2022 arasında duraksama ve durma süreci (İstasyon ve slow) hareketleri ile birlikte Retro süreci etkin olacak.

Venüs, yapacağı Retro hareketinden dolayı uzun bir süre Oğlak burcunda kalacak ve bu Oğlak burcu ile ilgili Venüs frekansı ve tarzı üzerinde uzun süre merkezleneceğiz. O bakımdan çok önemlidir.   

Oğlak burcundaki Venüs ilişkilerden yana daha ciddi, düzenli olma arayışındadır. Burada daha nesnel anlamda eleştirel ve titiz bir tutum da ortaya çıkar. Sosyallik ve güzellik anlamında sınırları ifade eder. Oğlak’taki etkiler daha çok kariyer ve ekonomiye yönlenmiştir. İlişkiler daha çok kurumsal bir anlaşma gibi görülme meylindedir.

Venüs Oğlak sürecinde maceracı, havai ya da geniş ve bol hareket etmek yerine ayağını yere sağlam basmak, tutarlı bir ilişkinin, değer duygusunun, elle tutulur olanın  ve kazancın peşinde olmak anlamına geliyor.

Venüs Oğlak ekonomik anlamda dikkatli olmayı ve tutumluluğu, sistemli ve düzenli olmayı ifade eder. Eşya alımlarında titizlik, seçicilik, harcamalarda dikkatlilik, ilişki seçimlerinde dikkatlilik ve ciddiyet ön plana geçebilecektir.
 
Merkür

Merkür öncelikle 13 Aralık 20:52 – 2 Ocak 10:10 arası Oğlak burcunda olacak.

Oğlak burcundaki Merkür zihinsel çalışmalarda disiplin, ciddiyet, düzen ile hareket eden bir yapıya sahiptir. Konuların çalışıldığı ve hazır olup ifade edilen bir yapıdadır. Bilim insanı Steven Hawking, sanatçı Barış Manço, Astrolog Steven Forrest Merkür’ü Oğlak burcunda olan kişilerdendir.
İlişkiler açısından ciddiyet ve düzen ön plana çıkabilecektir. Sözlere dikkat etmek önemli olacaktır. Oğlak sorumluluk, toplum önündeki kimlik, kariyer konuları ile ilgilidir.  

Merkür 2 Ocak 10:10’da Kova burcuna geçiş yapacak ve ardından 14 Ocak’ta geri hareketi başlayacak ve 26 Ocak’ta tekrar Oğlak burcuna dönecek. Merkür’ün Oğlak burcundaki süreciyle ilgili konular tekrar ortaya çıkacak. Merkür, 15 Şubat 00:54’te de tekrar Kova burcuna dönüş yapacak ve 10 Mart saat 4:33’a kadar Kova burcunda olacak.

Kova burcundaki Merkür, gezegeni Uranüs etkisinde olduğu gibi orijinal icatlar, mucitlikler, sürprizler, sosyal bağlantılar ve dostluk elektriği konusunda dikkat çeker. İlişkiler ve bağlantılar açısından Daha hızlı ve akıcı bir süreç söz konusu olacaktır.
 
Teknoloji, internet, bilimsel konular, fütürizmle ilgili konular, marjinal konular, özgürlük ve bağımsız hareket etme temalarıyla birlikte, grup faaliyetleri de daha etkili olabilecektir.
Kova yöneticisi Uranüs de Boğa burcunda olduğundan dolayı arada 90 derecelik kare açı konumlanması oluşacaktır. Dolayısıyla bu süreçte ani bağlantılar, yer değiştirmeler, spontan durumlar daha çok olabilecektir.

Ay Düğümleri
 
Ay Düğümleri 18 Ocak’ta Kuzey Düğüm Boa ve Güney Düğüm Akrep olarak yer değiştirecek. Ay düğümleri geriye doğru burç değiştirir. Kuzey düğüm İkizlerden Boğa’ya, Güney Düğüm Yay’dan Akrep burcuna geçti. 17 Temmuz 2023’e kadar da burada kalacak. 

Bu süreç Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için önemli bir zaman dilimi olacak. Sabit burçlar için şimdi daha etkili olacak Uranüs Boğa konumu ile birlikte hayatlarındaki bir takım değişiklikler açısından etkili bir zamanlama olacaktır. İş ve ilişkiler ile ilgili durumlarda hem bazı majör değişiklikler hem de sağlamcı hareket etme meyli ortaya çıkacaktır. Kişisle yetenekler, kazanımlar ve aynı zamanda ortaklaşa olan kazanımlar ve beraber ne yapıldığı konusu daha da önem kazanıyor. 

Danışmanlık ve eğitim için astrologburakustun@gmail.com‘a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.
 
Video anlatımlarımı izlemek için Youtube kanalıma abone olabilirsiniz:
https://www.youtube.com/channel/UCClGETMIseo-aESpoWWDPcg

ISAR CAP Danışman Astrolog

Burak Üstün

Yengeç burcundaki Dolunay, burcunuzu hangi alanlarda etkileyecek? (Esasen yükselen burcunuza göre okumalısınız fakat Güneş burcunuz (Öz burcunuz) da haritanızda baskın ve önemli bir konumdur ve açılanma olarak benzer etkileri ortaya çıkartabileceği için ona göre de inceleyip okuyabilirsiniz):
(Dolunay Ay Yengeç ve Güneş Oğlak konumları arasında olacak. Ay hassasiyetleri, güvenlik ve ihtiyaç tarafını ifade ederken, Güneş bilinç ve özgüven geliştirmeyi, konuların görünür olmasını ifade eder).
 
Koç: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.
 
Boğa: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın ve medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.

İkizler: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Yengeç: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.
 
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
Aslan: Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Başak: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.
 
Terazi: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
 
Akrep: Ay konumu: Yurt dışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.
 
Yay: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet.

Oğlak: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.

Ay’ın karşıtındaki Güneş konumu: kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Kova: Ay konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Balık: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontane, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.
 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..