Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '21

 
Kategori
Astroloji
 

2 Ocak Oğlak Yeniayı

2 Ocak’ta Oğlak burcunda senenin ilk yeniayı gerçekleşecek. Oğlak vurgusunun yoğun olduğu gökyüzü, bu yeniayda bizlere daha çok ekonomik süreçleri ve sorumluluk almamız gereken alanlarda atacağımız yeni adımları gösterecek. 
 
Oğlak burcu yapılanmayı ifade eder. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ile Uranüs’ün sert açısının etkisi devam ediyor. Bireysel sorumluluğumuzu almamaya direndiğimiz konularda Aralık ayı boyunca sıkıntı yaşadık. Hele ki Oğlak’ın geleneksel doğasında kaldıysak, bu zorlanma bizleri daha da fazla sıkıştırdı.
 
Güzel haber, yeniayın Uranüs’le yapmış olduğu destekleyici açı. Bu açı bizleri yön değiştirebilmekte, fark edemediğimiz alanlarda adım atabilme konusunda cesaretlendirecek.
Son bir aydır üzerimizde olan sıkışık ruh halini değiştirme fırsatı verecek.
 
Mevcut düzende kalmaya ısrar etmezsek, değişen durumlara uyum sağlamaya yönelik adımlar atabiliriz. Fakat Venüs retrosunda olduğumuz için önemli yatırımlar ve yeni ilişkiler konusunda dikkatli olmalıyız. Yapacağımız girişimler daha çok zorlu alanların yeniden yapılandırılması, farklı yaklaşımlarla çözüm arayışı şeklinde olmalı.
 
Bu dönemde ikili ilişkilerle ilgili sorunları da bakış açımızı değiştirerek düzeltebilme şansımız olacak. Objektif düşünmek, duygulardan ziyade mantıkla hareket edebilmek bizi oldukça rahatlatacak.
 
Türkiye’yi daha çok dış güçlerle olan zorlu ilişkiler ve finansal süreçler üzerinden etkileyecek Oğlak yeniayında halk beklenmedik ekonomik kararlarla karşılaşabilir.
 
Öncü burçları daha çok etkileyecek bu yeniayda 12 derece öncü burçlarda (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) önemli vurguları olanlar, 30 Aralık- 5 Ocak, 29 Mart- 5 Nisan, 1-7 Temmuz ve 2-8 Ekim arasında doğanlar daha yoğun etki alacaklar.
 
Yeniayın yükselen burçlara göre etkileri şu şekilde;
 
YÜKSELEN KOÇ
Bu yeniay sizlere önemli etkiler verecek ve iş hayatında yeni fırsatlar getirebilecek bir yeniay. Ticari konularda ya da yurt dışı bağlantılı işlerde çevrenizden yardım alabilirsiniz. Özellikle finansal konularda adım atarken hedeflerinizi gerçekçi tutmaya gayret etmelisiniz. 
 
YÜKSELEN BOĞA
Eğitiminizle ya da bakış açınızla ilgili yeni fikirler geliştirip, bazı kararlar aldırtacak olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizde yeni sorumluluklar almayı düşüneceksiniz. Daha önceki planlarınızla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Üstleneceğiniz sorumlulukları iyi hesaplamaya gayret edin. İyi hesaplanmadan alınan sorumluluklar sonradan sıkıntı çıkarabilir.
 
YÜKSELEN İKİZLER
Bu yeniay krizli konularda artık bir tamamlanma yaşamanıza fırsat verecek. İkili ilişkilerinizde ya da ortaklıklarınızda atacağınız adımlar size olumlu dönüşler getirebilir. Giderleriniz konusunda yeni yapılandırmalara gidebilirsiniz. Bir türlü vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınız da bu dönem sizi zorlayabilir.
 
YÜKSELEN YENGEÇ
Bu yeniaydan siz de önemli etkiler alacaksınız. Birliktelikleriniz, ortaklıklarınız gündeme gelecek. Yeni hedefler belirleyip, ilişkilerinize daha ciddi yaklaşacaksınız. Sorun olduğunu düşündüğünüz alanlarda çözüm için adım atmaya daha istekli olacağınız bir dönem. Maddi konular ise bu ay da sizi zorlamaya devam edecek. 
 
YÜKSELEN ASLAN
Çalışma hayatınızın, mesleki konuların ve günlük rutininizi ilgilendiren olayların ön plana çıktığı bir yeniay olacak. Bu alanlarda yeni düzenlemelere gitmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınıza da güzel etki verecek bu yeniayda işle aşkın dengesini korumaya dikkat etmelisiniz. 
 
YÜKSELEN BAŞAK
Aşk hayatınız, yaşamdan keyif alma isteğiniz ve çocuklarınız gündemde olacak. Bu konularla ilgili farklı yaklaşımlar deneme fırsatı bulacaksınız. Çalışma hayatınızla ilgili bazı zorlanmalar olabilir. Ama bir yandan da ilişkilerinizde sıkıntı yaşadığınız konularda yeni adımlar atmanız mümkün.  
 
YÜKSELEN TERAZİ
Ebeveynlerinizle ve evinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz, sizlere önemli etkiler veren bir yeniay olacak. Bu alanlarda harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda aile hayatınızda ihmal ettiğiniz noktalarda düzen değişikliğine gitmek isteyeceksiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. 
 
YÜKSELEN AKREP
Bu yeniay iletişimin arttığı, yakın çevre ilişkilerinin hareketlendiği bir dönem. Eğitim ya da tanıtım faaliyetleriyle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eski konuları yeni, yaratıcı fikirlerle yeniden gündeminize alabilirsiniz. Ailenizle ikili ilişkiler arasında dengeyi bulmakta da zorlanabilirsiniz.
 
YÜKSELEN YAY
Yeniay maddi konularda girişimde bulunmak isteyeceğiniz olayları gündeminize getirecek. Kazançlarınızı arttırmak, bu alanda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Aileden de destek göreceksiniz. Büyük yatırımlar için Venüs retro bitimini beklemek, bu dönemde işin araştırma kısmında kalmak daha iyi sonuç getirecektir.
 
YÜKSELEN OĞLAK
Oğlak yeniayı kişisel olarak yeni kararlar alıp, başlangıçlar yaşayacağınız önemli bir yeniay. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Yeni bir ilişki için Ocak sonunu beklemeniz daha hayırlı olacaktır. Yurt dışı bağlantılı işlerde bazı fırsatlar yakalanabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz sizi destekleyen tarzda olacak.
 
YÜKSELEN KOVA
Sürüncemede kalmış, belirsiz durumların netleşeceği bir yeniay olacak. Özellikle ailevi konularda bir takım kararlar alınabilir. Bu kararlar sizin daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Uzaklarla ilgili maddi fırsatlarla karşılaşılabilir. Sosyal çevre ilişkileri de daha hareketli olacaktır.
 
YÜKSELEN BALIK
Bu yeniay gruplarla iletişimin arttığı, sosyal hayatın hareketlendiği bir dönem. Yeni tanışmalar, farklı çevrelere giriş mümkün. Uzun vadeli hedefleri hayata geçirmek için de planlama yapabilirsiniz. Artık sorumluluk almaya kendinizi hazır hissedeceksiniz. Kardeşlerle, kuzenlerle ilgili gerginlikler de gündeme gelebilir.
 
Hepimize huzur ve mutluluk inşa edebilecek adımlar atacağımız bir yeniay olması dileğimle sevgiler.
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..