- Kategori
- Etkinlikler / Festivaller
20. İzmir hediyelik eşya fuarı

Bu fuardakiler göz kamaştırıyor.
Fuarın katılım ve ziyaretçisiyle İzmir'e hareket getirdiğini, toplumun tüm kesimlerine hitap etmesi nedeniyle her yaş ve gelir grubundan ziyaretçisi bulunduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Enternasyonal Fuarı ve Mermer Fuarı'nın ardından en fazla katılımın bu fuarda görüldüğüne de dikkati çekti.
Her yıl 100 binin üzerinde ziyaretçinin fuara geldiği, bu yıl sayının 150 bine yaklaşmasını beklediklerini dile getiren Gençer, fuarın 20. yılı nedeniyle Tavla, Langırt turnuvaları ve çocuk karnavalı etkinlikleri de düzenleneceğini ifade etti. Fuarın açılışını İzmir Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Belediye Başkan Vekili Aydoğan, İZTO Meclis Başkanı Kalkan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel birlikte yaptı. İzmir'e renk ve canlılık getiren bu fuarda ahşap aksesuar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gümüş aksesuarlar, kitap, kozmetik ve zücaciye ürünleri satışa sunuluyor. Birbirinden güzel hediyelik ve süs eşyalarının bulunduğu bu fuara mutlaka gidilmesi gerektiğini ısrarla tavsiye ediyorum.
Giriş fiyatının 1.5 lira olarak belirlendiği fuarın 31 Aralık gününe kadar saat 11.00-22.00 arasında gezilebileceği ifade edildi.