Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '18

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

2016’da Köprülerden 15 Milyon Araç Kaçak Geçmiş, Benim Anlamadığım Diğerleri Niye Para Vermiş?

2016’da Köprülerden 15 Milyon Araç Kaçak Geçmiş, Benim Anlamadığım Diğerleri Niye Para Vermiş?
 

Habertürk Gazetesi’nden Aykut Yılmaz’ın haberine göre; 2016’da otoyol ve köprülerden 15 milyon araç kaçak geçiş yaptı, 11 milyon aracın ise plakası belirlendi. (internet)

Bu araç yoğunluğunda normal gibi görünüyor ama sonuçta teknoloji çağındayız Köroğlu’nun Çamlıbel inden baç vermeden geçebilir misin?  Köroğlu’nun OGS si, HGS si mi vardı?

Şüphesiz Çamlıbel’den de günde bilmem kaç bin araç geçmiyordu ama bir yılda 15 milyon kaçak geçen araç çok fazla. Hani ortalama geçiş 10 lira olsa 150 milyon lira.

Bir de plakası belirlendi diyor, o zaman kaçak geçmiş olmuyor ki; geçebilir miyim diye izin mi alacak, geçiyor işte tespit edeceksin ama edememişsin, geçtiğini bile bilmiyorsun!

İlgimi çekti gerçekten, 5-10 metre köprü, 2-3 metre geçiş; üstelik alet makine vs de var 15 milyon araç bütün bunlara rağmen nasıl gözümüzün içine bakarak ama bize görünmeden geçip gitmiş.  Görevliler o anlarda denizkızı Eftelya'yı mı seyrediyorlardı acaba!

Biz yaya geçsek hemen yakalarlar ama değil mi, “Nereye hemşerim!” Plakayı tespit edip ceza kesiyorlar ya belki de bundan böyle çünkü devletin kaybı yok vatandaş sürünsün! Oysa ben görmeden geçmişsen helal olsun arkadaş, yani bu uyanık vatandaşlara ceza değil ödül vermek lazım.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..