Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2016 Yaz Sezonu İçin Edinmeniz Gereken 8 Siyah Parça

2016 Yaz Sezonu İçin Edinmeniz Gereken 8 Siyah Parça
 

Siyah parçalar 2016 yazında hayat kurtaracak!...

2016 yaz sezonunun olmazsa olmaz siyah parçalarını sizler için derledim. Yaz, kış demeden imdadımıza yetişen siyah parçalarla yaz kombinlerini hazırlamak daha kolay, daha risksiz. Eğer aşağıda listelediğim 8 farklı siyah parçanız gardırobunuzda yer alıyorsa, bu yazı çok kolay geçireceksiniz. Çünkü en zor anlarınızda, kombin hazırlamanın zor geldiği günlerde ve eforsuz şıklık istediğinizde sizin yanınızda olacaklar.

Siyah parçalarla yapılan kombin önerileri olarak ilham alabileceğiniz bu görselleri incelemeden, alışveriş duraklarına uğramayın. 

1- SİYAH PANTOLON ETEK YAZIN KURTARICISI!

Culottes olarak da isimlendirilen pantolon etekler, geçen sezondan beri bayanların göz bebeği. Tiril tiril kumaşıyla yazı ferah geçirmenizi sağlayan bu parçalar, her türlü üstle de uyum içersinde görünüyorlar. Gündelik hayatta çok rahat edeceğiniz siyah pantolon eteği mutlaka koleksiyonunuza katın, derim. 

Resim - 1

2- TATİL MEKANLARINDA SİYAH KOT ŞORTA İHTİYAÇ VAR!

Siyah kısa kot şort, yıllardır yaz aylarının müdavimleri arasında yer alıyor. Rahat ve göz alıcı kombinler için, vazgeçemediğimiz siyah kot şortlarımızı tatil bavulumuza koymayı unutmayalım.

Resim - 2

3- SİYAH ELBİSE İLE YAZ GECELERİNDE NE GİYECEĞİM DERDİNE SON!

Yaz geceleri dedim ama gündüz kullanımları için de uygun olan siyah elbiseler, eforsuz şıklığın en ideal parçalarından biri. Tek parça olmalarıyla kombin yapmanın hiç zor olmadığı, bir ayakkabı, bir çantayla hızlıca hazırlanmanın mümkün olduğu siyha elbiseyi bu yaz kombinlerinizde kullanmanızı öneririm. Üstelik siyah bir slip elbiseyle yapacağınız kombinle, modanında ne kadar yakın takipçisi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Resim - 3

4- SİYAH ETEK TERCİHİNİZ UZUN MU, KISA MI?

Siyah eteği olmayan bir bayan yoktur heralde. Yaz günlerinde kombinlerinize katmanızı önerdiğim, bir klasik parça da tabi ki siyah bir etek. Uzun ya da kısa olması tamamen sizin tercihinize kalmış. Ama püfür püfür bir kumaştan tasarlanmış siyah eteğiniz ile çok havalı görüneceğiniz kesin. 

Resim - 4

5- SİYAH RENK TERCİHİ İÇİN SIRADA SANDALETLER VAR!

Yazın her ne kadar renkli ayakkabılar ve babetler tercih edilse de, siyah bir sandalet ve sezonun modası siyah bir mule gardırobunuzda olmalı diye düşünüyorum.

Resim - 5

6- SİYAH BASIC TİŞÖRTSÜZ BİR YAZ DÜŞÜNLEBİLİR Mİ?

Bence düşünülemez. Sıcak günler için çok sıcak bir kombin olsa da, askılı atlet, basic V yaka ya da bisiklet yaka tişört mutlaka kombinlere katılmalı. Siyahın cool duruşu havayı da serinletecektir. 

Resim - 6

7- SİYAH ŞAPKANIZLA SOKAĞA MI, SAHİLLERE Mİ?

Siyah bir hasır şapka ya da fötr tercihi ile sokakları da fethedebilirsiniz, sahilleri de. Şapkanın kombine kattığı etki sayesinde dikkat çekici olacağınız kesin. Renk seçimini siyahtan yana yaparsanız da kusursuz bir şıklık elde edebilirsiniz.

Resim - 7

8- SİYAH MAYO VE BİKİNİ BİR KLASİKTEN ÇOK DAHA FAZLASI...

Her kadın mutlaka ama mutlaka siyah bir mayo veya bikini edinmeli. Modası asla geçmeyecek bu parça ile sahillerde de asaletinizi konuşturacaksınız. Sizin hala bir tane siyah mayonuz yoksa, tatile çıkmadan önce vakit kaybetmeden temin edin. 

Resim - 8

Diğer stil önerileri için blogum "PIMOOD"a uğramayı unutmayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..