Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '16

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

2017 Yılı Niyetleri

 Evrende bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji kaynağı var. Bazılarımız bu kaynağı yaratıcı, bazılarımız evren, bazılarımız ışık, bazılarımız ise sadece kaynak olarak tanımlıyor.. . Ben bu enerji kaynağı ile sürekli bağlantıda olduğumuza inananlardanım. Bu bağlantıyı fark etmek, işletim sistemi üzerinde yani zihnin üzerinde ayarlamalar yapmayı gerektiriyor. Zihin arındıkça yani geçmiş travma ve bize hizmet etmeyen inançların yarattığı illüzyondan arındıkça bu enerji kaynağını açık ve net olarak ifade etmeye başlayabiliriz. Peki, ifade ettiğimizde ne olacak? 

Şu an dünyada olanların gerçek anlamını fark edeceğiz. Bu farkındalıkla da hem kendimize hem de diğerlerine daha faydalı olabileceğiz. Bunu gerçekleştirmek için ise sadece ve sadece güçlü bir niyet gerekiyor. Niyet; evrendeki en güçlü enerjilerden biri. Japon bilim adamı Dr. Emoto, sularla yaptığı deney niyetin gücünü gösterdi. Aslında bu bilgiyi anneanne ve babaannelerimiz çok önceden biliyordu. Sınav zamanlarında, başarılı olmamız için bize okunmuş su, şeker ya da tuz verirlerdi. Niyetin gücünü, son zamanlardaki tatsız olaylara dur demek için kullanabiliriz. Çünkü sevgi ve barış niyetine ne kadar çok odaklanırsak, gerçekleştirilmesi de o kadar mümkün hale gelir...

 Hadi, 2017 yılında barış niyetimize davranışlarımızı uyumlayalım. Mesela, zihinsel, fiziksel ve sözel zarar vermemekle başlayalım. Her şey, herkes birbirine bağlı… Öfke, nefret, kıskançlık ve gururun neler yapabildiğini biliyoruz. Bunlar olmadığında da neler olabileceğini de az çok tahmin edebilirsiniz. O zaman ne duruyoruz?           

 Daha fazla barış ve sevgi için zihnimi, bedenimi ve ruhumu arındırmaya niyetlenelim.  

Her Daim Sevgi ve ışıkla

Nefestr.com

Sibel KAVUNOĞLU

 Bir önceki yılın yeni yıl mesajın linkini bilginiz için ekledim

http://www.milliyet.com.tr/degisik-bir-yeni-yil-mesaji----pembenar-yazardetay-saglik-1987986/

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..