Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '18

 
Kategori
Turizm
 

2018 Skalite Özel Ödülleri

2018 Skalite Özel Ödülleri
 

Turizme yüksek düzeyde katkı sağlayan “2018 Skalite Özel Ödülleri”ne layık olan isimler, görkemli törenle, ödüllerini yine başarılı isimler tarafından aldılar. 
 
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) katkılarıyla  21’incisi düzenlenen  Dünya turizmin üst düzey yöneticilerin turizm profesyonellerinin oluşturduğu küresel turizmin en eski turizm sivil toplum örgütü olan SKAL bünyesindeki SKAL International İstanbul Kulübü’nün “2018 Skalite Özel Ödülleri” 22 Kasım Perşembe günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre merkezinde (ICEC) gerçekleşti.  
 
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) katkıları ile beraber, Altın Sponsor MNG Airlines, Gümüş Sponsorlar Çelebi Aviation, Diversey, Bronz Sponsor Boyut Yayın Grubu, Hizmet Sponsorları İstanbul Lütfi Kırdar (ICEC), Boğaziçi Borsa Lokantaları, Spectrum Gösteri Teknolojileri, Bersay İletişim Grubu, Ida Consulting, Es Müzik, Çizgi Medya olarak yer aldığı ödül gecesine, Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TURSAB) Yönetim Kurul Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya, SKAL Dünya geçmiş dönem Başkanları Hülya Aslantaş ve Salih Çene, SKAL Uluslarası SKAL Dernekleri Türkiye Federasyon Başkanı Faik Alsaç, geçmiş dönem Uluslarası SKAL Dernekleri Türkiye Federasyon Başkanı Deniz Anapa, SKAL İstanbul Kulübü geçen dönem Başkanı Fatma Bahar Birinci, SKAL İstanbul kulübü Başkanı Ata Eremsoy, SKAL İstanbul Kulübü As Başkan Ayşe Önen, yönetim kurul üyeleri, Yusuf Can Arınel, Selma Tatar, Mustafa Yalçın, Meltem Tepeler, SKAL Türkiye Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri, SKAL İstanbul Kulübü üyeleri, TUROB Başkanı Timur Bayındır, TUROB Başkan Yardımcısı Muberra Eresin, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre merkezi (ICEC) Genel Müdür Handan Boyce  Anadolu Folk Topluluğu Sahibi Göksenin İleri, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bilir, İbrahim Halil Kalay, Hüseyin Kurt, Aylin Güneşli, TUMAF Başkanı Yalçın Manav, başda olmak üzere, turizm tüm üst düzey temsilcileri ve turizm dünyasının seçkin isimleri katıldılar.    
 
Ödül öncesi Network özelliğinde kokteylde Eski SKAL Kulübü Başkanları Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TURSAB) Yönetim Kurul Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya’yı aralarına alarak aile fotografı çekdirdiler.
 
Ödül tören öncesinde SKAL Dünya geçmiş dönem Başkanı Salih Çene ve Antalya SKAL Kulübü Uğursal Uğur ile Gerek Antalya Turizmi gerekse 8.RESORT Kongre hakkında sohbetimiz oldu. Bilgiler aldık.
 
Amerika menşeili Northstar Meetings Group’un önde gelen markalarından biri olan ve toplantı ve etkinlik sektörünün her alanından üst düzey profesyonellere, etkinlik düzenleyici ve karar vericilere ulaşan Meetings & Convention dergisi tarafından 2018 yılında sektörünün en etkili 25 kadını arasında seçilen İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Müdürü Handan Boyce ile kısa söyleşide bulunuyoruz. Ekim ayında yayınlanan Yetenekleri, yaratıcılıkları ve liderlikleri ile fark yaratan, aynı zamanda sektörün geleceğine yön veren yılın kadın liderleri listesinde yer almasıyla  Türkiye toplantı sektörü adına bir ilke imza atmasını söylediğimizde tevazu içinde elinden geleni yapmaya çalıştığını söylüyor.
Ödül alan Sanat yönetimi, Sakıp Sabancı Müzesi Müdürü Dr. Nazan Ölçer ile Sabancı Holding katkılarıyla 1 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek “Rus Avangardı. Sanat ve Tasarımla Geleceği Düşlemek” sergisi, Rus Avangardı’nın izlediği yolu 1900’lerden 1930’ların sonuna kadar takip eden sergi Kazimir Maleviç, Vladimir Tatlin, Vasili Kandinski, Olga Rosanova, Liubov Popova gibi, dönemin belirleyici isimlerinin eserlerini bir araya getiren sergi hakkında sohbet yürütüyoruz.
Yine ödül alan İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten ile pek çok alanda özgün projelerle kültürel katkıları devam eden kasımın ilk haftasında Klasik müzikten caza, dünya müziğinden dans gösterilerine, yerli projelerden şiir dinletilerine ve çocuk oyunlarına uzanan pek çok etkinlik yapan İş Sanatın programları hakkında bilgiler aldık. 
İlk Skalite ödül alanlardan Anadolu Folk Topluluğu Sahibi Göksenin İleri turizm hizmetine devam diyor. Kasım ayı içinde İsveç Türk gecesine özel program yaptığını açıklıyor.
Kokteyl sonrası akşam yemeği ile birlikde ödül törenine geçildi Neslihan Maltepe'nin sunuculuğunu, KM Events Kurucu Başkanı Meltem Tepeler'in organizasyonunu yaptığı gecede SKAL İstanbul kulübü Başkanı Ata Eremsoy yaptığı konuşmasının büyük bölümünü destek verenlere teşekkür oluşturdu.
Eremsoy, İstanbul turizmine olan destekleriyle ödül alan kurum ve kuruluşların geceye renk kattıklarını söyleyerek teşekkür etdi. Sektörü hak ettiği yere getirmek için verilen desteklerin artarak devam etmesini diledi. 
 
Turizmin ve kalitenin aslında ayrılmaz  bütünlük oluşturduğu gerçeğiyle turizmde kaliteye yapılan katkıyı ödüllendirerek, gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen Skalite Ödüllerinde TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’ya derneklerine olan desteklerinden ve turizm sektörünün gelişimine yönelik katkılarından dolayı ödül verildi. 
 
Ödül alan kurum ve kuruluşlar;  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, AkSanat, Borusan Sanat, Contemporary İstanbul, D.ream – Doğuş Restaurant & Entertainment Management, EMITT İstanbul – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Garanti Sanat, Hürriyet Seyahat, İstanbul Lütfi Kırdar ICEC, ICVB – İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, İKSV – İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı, İstanbul Modern Müzesi, İş Sanat, Rahmi M. Koç Müzesi, Mikla Restaurant, Muhteşem Yüzyıl Dizisi, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, Suna ve İnan Kıraç vakfı - Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmalaı Enstitüsü, TAV Havalimanları Holding, Türk Hava Yolları, Zorlu Performans Sanatları Merkezi
Ödül törenini sonrası, Ceren Gündoğdu ve orkestrası sevilen parçaların oluşturduğu repertuar ile mini konser verdi.
 
Tüm gece devam eden turizm sohbetleri hatıra fotografları ile etkinlik son buldu. 
 
yilmazparlar@yahoo.com
 
Toplam blog
: 27
: 86
Kayıt tarihi
: 11.11.18
 
 

İstanbul üniversite şletme Fakültesi mezunu Turizm kültür sanat yüksek lisans Basın  ..