Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mart '07

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

25.06.2006 Bangkok

Öğlen 12 de kalktık ve 18'e kadar birşey yapmadık. Benim gittiğim parkta tekne durağı varmış oradan tekneye binip gezgin rocker'ın dediklerini yaptık. Önce Hardrock cafe 'ye 1 , 2 sonra go-go bara gittik. Hardrock Cafe çok güzeldi fakat go-go bar iğrençti.

Tayland kadar güzel ve sıcak bir ülkenin insanlarının go-go barlarla ünlü olması midemi bulandırdı. (Go-go bardaki kadının vajinasıyla sigara içmesi kadar hem de). (Go-go bar striptiz veya kadınların seksle alakalı şeyler yaptığı, ki içlerine su şişesi almaktan tutun sahnede sekse kadar, iğrenç yerler).

Hardrock Cafe Mc Donalds gibi ingiltere de ve büyük yerlerde olan ve duvarlarını gerçek grupların, üstatların hediye ettiği müzik aletleriyle süsleyen kaliteli müzik yapan bir yermiş. Bulunduğu mekan siam meydanı ve güvenli bölge olarak geçiyor. Yani devlet burada olacak herhangi bir asayiş ihlalini affetmiyor. Sokağa peçete bile atan görmedim ki kavga çıkma olasılığı veya hırsızlık imkansız.

Çok yakında Mc Donald's var. Tayland yemeklerine alışamayanlara (ki biri de benim) ideal. Hamburger 29 baht. Big Mac menu 95 Baht.

Bu meydana yakın yerlerdeki köprüler 3 katlı ve köprü değil sanki sokak. Hemen hiphopçular görebilirsiniz. Çok yakın bir yerde bir konser vardı. Metal halk konseri :) Bu arada tuktuklar taksilerden çok daha pahalı ve yapabildiğiniz kadar taksimetre açtırın. Küçük paralar taşıyın ve küçük verin. Tuktukçu 100 baht mı dedi çıkarın 30 baht ve onu gösterin beğenmezse gidiyor gibi yapın. Emin olun kabul edecektir.

Gece sabah 5'te burdan ayrılıyoruz. Adalara gidicez. Bangkok üzerine birşey söylemek gerekirse değişik diyebilirim.

 
Toplam blog
: 3
: 931
Kayıt tarihi
: 17.07.06
 
 

ODTÜ Matematik 4. sınıf öğrencisi... Gezgin.....