Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

3. Antalya Televizyon Ödülleri

3. Antalya Televizyon Ödülleri
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve Türkiye’nin Emmy’si kabul edilen Antalya Televizyon Ödülleri bu akşam dağıtıldı. TV8 tarafından canlı yayınlanan gecede Ömer Uğur, Aytekin Çakmakçı, Yüksel Aytuğ, Bilal Özcan, Çiğdem Tunç, Prof. Dr. Bilal Arık, Metin Uca, Tayfun Talipoğlu, Memet Güler, Atilla Aksoy, Yetkin Dikinciler, Gizem Merve Kaboğlu, Ali Eyüboğlu, Akgün Keskin Sakarya, Adem Akyürek, Sancar Sayın, Kenan Değer’den oluşan ön jüri; 37 kategoride 29 dizi, 170 televizyon programı ve 23 belgeseli oylayarak adayları belirledi. Sunuculuğunu ünlü sunucu Melike Öcalan ve başarılı oyuncu Caner Cindoruk yaptı. Ünlü isimler, kırmızı halıdan geçerek şıklıkta adeta birbirleri ile yarıştılar.
Gecenin en fazla dikkatini çeken olay Yalan Dünya dizisinin başarısı ve Şov İçerikli Yarışma Programı kategorisinde 5 adayın 4'ü Acun Ilıcalı tarafından olması gecenin dikkat çeken başarılarıydı.


Gecede hayatını kaybeden Meral Okay ve Ekrem Boran'ın maketleri dikkat çekti.Öte yandan geceye katılan sanatçıların Şehir Tiyatrolarının yıkılması üzerine protestoları dikkate değerdi.
Kırmızı halıdan geçiş sırasında en fazla ilgili Muhteşem Yüzyıl oyuncuları gördü.


Açıkçası bu geceyi izlememde beni gecenin 12 sine kadar Tv8'de kalmamı sağlayan, en merak ettiğim ödül Talk Show kategorisinde Beyaz Show ve Disko Kralı'nın çekişmesi oldu. O kadar beklemekten sonra herkesin beklediği gibi ödül yıllardır Krallığını ilan etmiş Kraliyet Ailesine gitti. Okan Bayülgen demiyorum çünkü Okan abiden tutun Reyhan ablaya kadar gerçekten bir aile olarak çok iyi bir iş çıkardılar.Skeçlerden tuttun, belgesellere kadar hatta Kraliyet Ailesinin sert abileri Murat Çopur, Tuncer Tuncelii ve Yusuf Tunceli bile bu emekte katkısı vardır. Sözü fazla uzatmadan inşallah organizasyon ileriki yıllardada aynı heyecan ve ilgi ile devam ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir geceydi.

 
Toplam blog
: 3
: 869
Kayıt tarihi
: 11.04.12
 
 

Normal, sıradan bir öğrenci. Herkes gibi bir insan. Övmeyi övülmeyi sevmem. ..