Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '14

 
Kategori
Siyaset
 

30 Mart seçimleri yaklaşırken

30 Mart seçimleri yaklaşırken
 

Bu dönem de her şey çok farklı. Tarih sayfalarını tekrar etmiyoruz. Hiçbir şey gizli kalmıyor. Her şey ortaya dökülüyor, kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor, bunları bilip içimizi rahatlatabiliriz. Strese gerek yok. İstediğimiz düşündüğümüz partinin kazanmasını isterken önce hayırlı olanı istemek zorundayız. Çünkü bazen bizim hayırlı gibi gördüğümüz şeyler aslında gerçekten hayırlı mı? Bazen bunu bize zaman gösteriyor ki; yanılıyoruz. Artık partilerin bir önemi yok, kim iyi niyetlerle çalışıp, halka hizmet verecekse, kim dürüstçe çalışmanın peşindeyse Allah onlara fırsat versin, yolları ışık olsun.

Herhangi bir partinin kazanmış olmasına niyet etmek yerine düşüncelerimizi daha gerçekçi daha hayırlı yönlere çevirebiliriz. Bu yerel seçimlerin her şeyden önce adil, dürüst, ve şeffaf geçmesi, ülkemizin en büyük yararına olacak şekilde sonuçlanması, bütün seçmen ve sayım işlerinin korunarak, bizlere huzur, bolluk, ve mutluluğun egemen olması, halkımızın özgür ve eşit bireyler olarak, onuruyla yaşaması, ve bunun da olumlu etkilerinin tüm dünyaya ve insanlığa yansıması niyeti ile oylarımızı kullanmak en güzeli. Ne dersiniz? 

Oy vermeye giderken; kendimizi medya ve iletişim araçlarının etkisinden kurtarıp, kalbimizi yumuşak tutup,  kendim, ülkem ve dünya için en hayırlı şekilde oyumu kullanmayı dileyerek gitmek en güzeli. Önce kalbimize bir ışık hayal edelim, bu ışığı oy vereceğimiz sandığa oyumuzla beraber götürüp bırakalım buradan da tüm ilinize ve ülkemize yayıldığını hayal edebiliriz. Her oy çok değerlidir. Her oy büyük bir enerji potansiyeline sahiptir.

Siz oyunuzu; bu farkındalıkla, dualarınızla ve ışığınızla daha fazla potansiyele sahip bir oy haline getirin. Seçim sonuçları açıklanana kadar dua ve niyetlerimizi tekrar ederek, hiçbir kuşkuya yer vermeden ve hiçbir tatsızlık olmadan hayırlı sonuçlar istemeye devam edelim. İstediğimiz parti bile kazansa eğer içine kuşku ve kötülük karışırsa bunun ne hayrı, ne tadı kalır, öyle değil mi?

Güzel bir seçim günü ve hayırlı seçim sonuçları dileğiyle….

 

 
Toplam blog
: 21
: 1610
Kayıt tarihi
: 21.02.13
 
 

Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında lisans ve yüksek lisanımı yaptım..