Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

30 Nisan Ay Tutulması

Değerli Olan Ne?
30 Nisan Cumartesi İstanbul saatiyle 23:37’de Boğa burcunda 2022’nin ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu Güneş tutulması Güney Amerika, Antartika, Pasifik ve Atlantik okyanusunun bir kısmından izlenebilecek. Tutulmalar gökyüzündeki en önemli görünümlerdir ve görünür oldukları bölgeleri daha fazla etkilerler.
2022 ve 2023 tutulmaları Boğa-Akrep burçlarında gerçekleşecek. Boğa-Akrep burçlarındaki tutulmalar bizlere bireysel düzlemde, psikolojik olarak zorlandığımız ve kaçtığımız değişim konuları üzerinden gelen deneyimler getirecek. Bu süreçte istikrar ve huzur isteyeceğiz. Maddi dünyada güvence aradığımız alanlara yönelip buralarda gelişim sağlamamız gereken bir dönem olacak. Gerçekçi bir yaklaşımla somut değerler ortaya koyabilmek önem kazanacak. Toplumsal etki olarak baktığımızda ise temel konu ekonomi, üretkenlik, tarım ve doğal afetler olacak. 
30 Nisan parçalı Güneş tutulmasını hemen 16 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek tam Ay tutulması takip edecek. Bu iki tutulma Kasım 2022’ye kadar etkilerini göstermeye devam edecekler.
Bu süreçte özellikle Kasım 2021 sonrası karşılaştığımız abartılı durumlarla ilgili eyleme geçmek zorunda kalacağımız olayları deneyimleyebiliriz. 
30 Nisan tutulmasına baktığımızda olayların çok seri ve beklenmedik şekilde gelişeceğini görüyoruz. Tutulmaya eşlik eden Uranüs bu dönemde bizleri şaşırtmaya devam edecek.
Temel konular para, aşk ve öz değer ile ilgili olacak. Bu tutulma, Mayıs’taki tutulmaya göre daha destekleyici etkilere sahip.
Daha huzurlu ve güvende hissetme isteği ile atacağımız adımların sonuçlarını çabuk alacağız. Ailemiz, kendimizi rahat hissettiğimiz alanlar önceliğimiz olacak.
Eğer hırslarımızı, takıntılarımızı göz ardı edebilirsek kendi değerimizi de yeniden keşfetme şansı bulabiliriz. Boğa burcu öz değer ile ilgilidir. Eğer değer aradığımız yer dış dünya odaklıysa, şimdi bu fikirden özgürleşme zamanı olacak. Bu bakışla atacağımız adımların bizlere kesinlikle ödül getireceğini söyleyebilirim.
Satürn’ün anlattıklarını anlayamadıysak da, biraz daha zorlu gelişmelerle bu noktaya gelmemiz gerekebilir. Satürn bizleri, Boğa-Akrep sürecinde değişim için zorlayan bir konumda.
Sosyal hayat içinde de finansal gelişmelerdeki zorlanmalar, yer hareketlerinde tetiklenmeler, tarımla, toprakla, üretimle ilgili sorunlar artış gösterebilir.
Ocak-Kasım 1957, Eylül 1975- Haziran 1976, Nisan 1994- Şubat 1995 ve Aralık 2012- Eylül 2013 arasında doğanlar hayatlarında önemli değişimler yaşayabilirler. İleride bu dönemde aldıkları kararların, yaşadıklarının hayatlarına önemli yön verdiğini görecekler.
30 Nisan Boğa Ay tutulmasından 25 Nisan-5 Mayıs, 28 Temmuz-7 Ağustos, 28 Ekim-7 Kasım ve 25 Ocak-4 Şubat,  arasında doğanlar ve haritalarında 10 derece civarında sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) önemli yerleşimi olanlar diğerlerine göre daha yoğun etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Kazançlarınız ve yeteneklerinizle ilgili göz ardı ettiğiniz noktaları fark edebilir ve bu doğrultuda yeni hamleler yapabilirsiniz. İş hayatınızda bazı fırsatlarla karşılaşmak, sorumluluk alarak korkularınızın üstesinden gelmeniz mümkün. İleri dönük planların hırs odaklı olmadığından emin olunmalı ki beklenmedik kayıplar yaşanmasın.
YÜKSELEN BOĞA
Sizler için oldukça önemli olan bu tutulma idealleriniz için adım atmanıza destek olacak. Bu süreçte sosyal çevrenizden de destek alacaksınız. Yeter ki bakış açınız iyimser ve önyargısız olsun. Kendinizi yeniden yapılandıracağınız bu dönemde ikili ilişkilerde kontrolcü bir tavır sergilememeye dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN İKİZLER
Zorlanılan psikolojik süreçleri, baskı altında hissedilen konuları kararlılıkla ele alarak yeni adımlar atabileceğiniz bir dönem. Krizli gördüğünüz alanlarda üzerinize düşeni yaparak çözüm bulmanız mümkün. Olaylara geniş açıyla bakmayıp, büyük resmi kaçırma ihtimaline dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Sosyal hayatınızda, arkadaş ilişkilerinizde daha iyimser düşünmeyi, daha hareketli olmayı destekleyen bir dönem. Hedeflerinizle ilgili de çevrenizden destek alma şansınız var. Finansal konularda yeni yaklaşımları göz ardı etmemek fakat risklere de dikkat etmek önemli.
YÜKSELEN ASLAN
Kariyer hayatınızda ve üstlendiğiniz sorumluluklarda dönüşüm yaşayacağınız bir dönem. Maddi konulara bir düzen getirmek, çalışmaya gönüllü olmak size yardımcı olacak. Güvende hissetmek adına ikili ilişkilerdeki dengeler göz ardı edilmemeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Eğitimle, yurt dışıyla ilgili konularda yeni adımlar atmanızı destekleyen bir dönem. İkili ilişkileriniz hayata bakış şeklinizin gelişmesine yardımcı olabilir. Yüzeysel fikirlere takılı kalmak gündelik düzeninizi ya da sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Finansal konulardaki sorunlara çalışma hayatınızdaki gelişmelerin yardımcı olabileceği bir dönem. Ailevi sorunları, sağlık konusundaki pürüzleri halledecek adımlar atabilirsiniz.
Maddi konulardaki hırsları, tensel zevkleri dengede tutmaya gayret edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
Sizler için de önemli olan bu tutulma ikili ilişkilerinizde yenilikleri gündeme getirecek. Yeni bir ilişki, ilişkide yeni bir evre olabilir. Yaratıcı fikirler geliştirmek, ön plana çıkmanıza yardımcı olacak eğitimler almak mümkün. Güvenli hissedebilmek için kişisel hırslardan ve intikam duygusundan uzak durulmalı.
YÜKSELEN YAY
Günlük yaşam akışınızda ve sağlık konularında yeni adımlar atacağınız bir dönem. Ailenizle ya da evinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu girişimler maddi anlamda daha rahat hissetmenize yardımcı olacak. Korkularınızla yüzleşip yeni bir düzen kurmaktan kaçarsanız yakın çevrenizle olan ilişkileriniz zorlanabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Daha ön planda olmak ve yaşamdan keyif almak için yakın çevrenizin desteği ile yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni eğitimler, ticari girişimler size iyi gelecek. Çevreden onay almak adına kendi isteklerinizi göz ardı etmemeye gayret edin.
YÜKSELEN KOVA
Aile hayatınızda ve gayrimenkul konularında yeni girişimler yaşayabileceğiniz bir dönem. Manevi konularla ya da psikolojiyle ilgili faaliyetler kendinize olan güveninizi arttıracak. İş hayatındaki hırsları azaltmak, hem ailenize hem de size daha iyi gelecek.
YÜKSELEN BALIK
Yeni fikirler üretmenin, iletişim şeklinizi farklı bir noktaya taşımanın gündemde olacağı bir dönem. Uzun vadeli planlarınız için harekete geçebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 
Karşılaşılan zorlukları korkular sebebiyle abartmamaya dikkat edilmeli.
Hepimize değerimizin farkında olacağımız bir tutulma dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..