Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '20

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

365 X Yalan Dünya

365 X YALAN DÜNYA

        Neriman Abla yakın bir arkadaşımın komşusuydu. Göçmen evleri gibi eski yanyana sıralanmış, mutfağına iki kişinin aynı anda giremediği o kibrit kutusu gibi evini temizler sonra kahvesini yapıp sigarasını yakardı yanında.
27 yaşındaymış tanıştıkların da Salih abi de 40. Adamın evli oluşu Neriman ablanın ailesiyle ciddi sorunlar yaşamasına sebep olmuş. Erkeğe çapkın, kadına hafif meşrep yaftası vurulsa da bu aşkın kimyası çok level üstündeymiş bu sözlerin.
12 yıl 365X12 kere yolunu gözlemek..

Madem ki ayrılamıyoruz bir çocuğumuz olsun, anne olayım, yoldaş olsun bana diyince Neriman Ablanın aşkı, Salih abinin itibarının altında ezilip ufalanmış

 365XYalnızlık
Yanyana geldiklerinde bir çilingir sofrası kurar, bu şarkıyı açarmış, (Pencereden kuş uçtu/Yandı yürek tutuştu) Tek kelime konuşmadan gözünün içine bakarmış. O bakış kör bir kurşun gibi saplanırmış Salih Abinin yüreğine.
         Bir süre sonra Salih Abi vefat etmiş ve ölmeden önce bu kibrit kutusu evlerden üç tane almış Neriman ortada kalmasın ikisini kiraya verip birinde oturması için 365X Ahde Vefa...
         Duyduk ki müteahhit almış arsayı evleri yıkıp süper lüks site yapacakmış, Neriman Ablaya da iki daire verecekmiş. Sevindik kalan ömründe rahat etsin bari dedik.
İnşaat hızla başladı binalar yükseldi 6 aya teslim dediler, balkonunda kahve içmeye beklerim bile demeye başladı ki arkadaşım aradı Neriman Abla kalp krizi geçirmiş sizlere ömür.

365X Yalan dünya
         Ne zaman pişmanlık duydum biliyor musunuz kızlar " demişti. Salihin cenazesinde eşi bağıra çağıra ağlarken, bir ağacın arkasında sessiz gözyaşı döktüğüm de...
365X Kahır...

 
Toplam blog
: 15
: 99
Kayıt tarihi
: 01.07.18
 
 

Sosyoloji eğitimi aldı.. Uğur Mumcu Vakfında Yaratıcı Yazarlık Eğitimi aldı.Sanatım Dergisi ve Kı..