Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '17

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

5 ADIMDA BÖLGESEL ZAYIFLAMANIN PÜF NOKTALARI

5 ADIMDA BÖLGESEL ZAYIFLAMANIN PÜF NOKTALARI
 

Havalar ısınıyor, güneş yüzünü iyice göstermeye başladı. Kadınlar fit ve ideal görünüme yaklaşmak için çeşitli yolların arayışındalar. Hayal ettiğiniz görümünüze ulaşmak için kolayca zayıflatacak yöntemleri sizin için araştırdık. İşte 5 madde ile kilolarınızdan kurtulmanın ve vücudunuzu istediğiniz şekle sokmanın yolları.

1-      GIDA DUYARLILIK TESTİ

Bazı besinler metabolizmanızın daha yavaş çalışmasına yol açtığı için kilo vermenizi engelleyebiliyor, sizi halsiz-yorgun hissettirebiliyor. Sıklıkla yaşadığınız gaz, şişkinlik, migren, depresyon, dikkat dağınıklığı, kronik yorgunluk gibi şikayetlerinizin de sebebi tükettiğiniz bazı besinler olabilir. Foodtest sayesinde intoleransınız (duyarlılığınız) olan besinleri tayin edilebiliyor. Beslenme Uzmanınız Foodtest sonucunuza göre SİZE ÖZEL diyet planlıyor. Bağışıklık sistemi; vücudu hastalıklardan koruyacağı yerde, bazı durumlarda sağlımız için  bir tehdit unsuru haline gelebilir. Gıda maddelerinin bağışıklık sistemi üzerine bilinen olumlu etkilerinin yanı sıra, ciddi yan etkileri de bulunmaktadır. Bu yan etkileri iki grupta toplamak mümkündür. Bunlar; besin alerjisi ve besin intoleransı. Besin alerjisi ile besin intoleransını birbirine karıştırmamak gerekir. Vücudumuzun intolerans gösterdiği besin maddesi bağışıklık sistemimiz üzerinde sürekli etki yaratır, önce güçsüzlük olarak tanımlayabileceğimiz rahatsızlıklar sonrasında kronik hastalıkların ortaya çıkmasına neden olur. Food Test sonucunuza göre uzak durmanız gereken besinler netleşmektedir.

2-      DİYETİSYEN

İdeal görünüme kavuşabilmek için sağlıklı beslenmek çok önemli bir unsurdur. Bunun için diyetisyenin size özel hazırlayacağı diyet programları ile metabolizmanıza uygun olarak beslenmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca kilo probleminizi kontrol altına alarak sağlık bir şekilde bu sorundan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda ideal kilonuza ulaştıktan sonra sağlıklı beslenme ve kilo koruma yöntemini size kazandıracaktır.

VELASHAPE VE ULTRASHAPE

Velashape, Radyo Frekans, infared, vakum ve mekanik masaj şeklinde dört sistemi bir arada bulunduran vücut şekillendirme sistemidir. Ayrıca selülit azalmasına yardımcı olan FDA onaylı bu cihaz elos teknolojisi ile vakum teknolojisini birleştiren ilk ve tek tedavi yöntemi. Son derece konforlu bir uygulama olan bu teknoloji kızılötesi ışık ile dokuyu 5 mm derinliğe kadar ısıtıyor, Radyo Frekansları ile 2 mm ile 20 mm derinliğe kadar ısı noktalarını eşit şekilde yayıyor ve daha sonrasında uygulanan vakum ile dolaşımı arttırıp ısının etkisini kuvvetlendiriyor. Mekanik masaj kolajen ve elastin hücreleri uyarılıyor ve bu uyarı daha çok kolajen ve elastin hücre üretimi sağlıyor. Bunun sonucu olarak ciltte sıkılaşma sağlanıyor ayrıca selülit görünümünün de azalmasına neden oluyor. Odaklı ses dalgalarını cilt altı yağ dokusuna yönlendirip kademeli olarak dokuları kıran bu cihaz kas, sinir, kan damarına zarar vermeden sadece yağ dokularına etki ediyor. Kişinin ihtiyacına göre 500 ile 600 arasında atış yapılıyor ve en önemlisi sonrasında korse kullanmanıza gerek kalmıyor, ağrı ya da morluk yapmıyor. Karın, bel ve kalça bölgeleri için ideal olan bu yöntem yumuşak yağların daha yoğun olduğu karın bölgesinde daha hızlı sonuç alınıyor. İşlemin yapılabilmesi için 1,5 mm yağ kalınlığı olması gerekmektedir ve sonrasında hafif egzersiz ve diyet öneriliyor.

3-      ALİDYA VE AQUALYX

Alidya düzensiz beslenme, hareketsiz yaşam ve yanlış gıdalar sonucu kan dolaşımımız zayıflar. Ciltte meydana gelen bu bozukluk Alidya’da kullanılan özel solüsyonlar cilt altına enjekte edilerek selülitlerin giderilmesini ve selülite sebep olan problemlerin ortadan kalkmasını sağlar. 15 günlük seans aralıkları ile sadece 30 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. Ayrıca Alidya yöntemi uzmanlar tarafından kişiye özel belirlenecek başka uygulamalar ile kombine edebilir, maksimum etkiye ulaşabilirsiniz. Aqualyx “Ameliyatsız liposuction” diyebileceğimiz bu yöntem ile 15 günde 4 seanslık işlemler sonucunda 3 bedene kadar incelebilirsiniz. Cilt altına enjekte edilen özel formüllü bir solüsyon sayesinde yağ hücrelerine nüfus eder, bu özel formül yağ dokusu çeperini parçalar ve 25 gün içerisinde vücuttan atılmasını sağlar. Yağlanmanın bol olduğu bel, basen ve bacak bölgelerinde etkisi oldukça yüksek olduğu gibi gıdı ve kol içlerine de uygulanabilir. Ameliyatsız ve kalıcı bir incelme yöntemi arayanlar için birebir olan bu uygulama ile yaza girmeden fit ve sağlıklı vücuda kavuşun.

4-      BODY TİTE = RF LİPO

Body Tite; RF’li (radyofrekanslı) liposuction tekniğidir. Klasik liposuction sonrası meydana gelen sarkma ve dalgalanma problemlerini yok etmek üzere geliştirilmiş son teknolojik bir sistemdir. liposuction ameliyatlarında vücutta sarkma ya da dalgalanma yaşanmıyor. Radyo frekans dalgaları ile yapılan operasyon sonrasında kişi hem yağlarından kurtuluyor, hem de daha sıkı ve gergin bir cilt yapıcına kavuşuyor. Bu sayede yağ aldırma ameliyatları sonrasında gerdirme ameliyatlarına daha az ihtiyaç duyuluyor. Uzayan dinleme süreleri de artık ortadan kalkıyor. Maksimum 45 dakika süren operasyonların ardından 2 günlük dinlenme süresi sonrası, hastalarımız günlük yaşam konforundan ödün vermeden, iş ve sosyal yaşamlarına geri dönebiliyorlar. Bu uygulama sayesinde gıdı bölgesinde oluşan yağ fazlalıklarında kurtulmak mümkün. Daha belirgin bir çene hattı ve gıdısız boyun bölgesi Body Tite’ın sunduğu en önemli avantajların başında geliyor.

Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu
yönetim kurulu başkanı
Dr Servet Terziler

 

www.esteworld.com.tr

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..