Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '22

 
Kategori
Astroloji
 

6-12 Haziran Haftası

6 Haziran haftası yoğun tempolu Mayıs sonrasında durup nefes alacağımız bir hafta olacak. Merkür’ün ileri hareketi bizleri iletişim anlamında rahatlatacak. 
6 Haziran Pazartesi Satürn retro hareketine başlayacak. 24 Ekim’e kadar Kova burcunda sürecek bu retro daha çok, son 3 aydır bizlerin farkında olduğu ama çözmekten kaçındığımız problemleri gündemimize getirecek. Doğum haritamızdaki Kova burcuna düşen evin anlamıyla ilgili konuları temel alacak. Eğer Ekim sonuna kadar olan süreci iyi değerlendirebilirsek sene sonunda çabalarımızın karşılığını da almış olacağız.
6 Haziran Pazartesi gün genelinde ailevi konulardaki pürüzleri halledebilme fırsatları yakalayabiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise yiyip içtiklerimizde aşırıya kaçmamaya, sindirim sistemi sorunlarına karşı temkinli olmaya gayret edelim.
7 Haziran Salı verimli ve üretken olabileceğimizden, değerlendirilebileceğimiz bir gün. 
8 Haziran Çarşamba sabah saatlerinde dalgınlık yaşayabilir, beklenmedik engellerle de karşılaşabiliriz. Öğle saatleri ise görüşmelerin, konuşmaların daha etkin olabileceği saatler.15:00-18:30 arasında yeni bir işe başlamamakta ya da önemli bir karar almamakta fayda var.
9 Haziran Perşembe ilişkilerin, sosyal hayatın daha ön planda olacağı bir gün.
10 Haziran Cuma, günün ikinci yarısında ilişkilerde ani tepki verme ve güç savaşına girme potansiyeli olduğundan daha sakin davranmaya dikkat edilmeli.
11 Haziran Cumartesi iletişim gücümüzün kuvvetli olacağı bir gün. İkna kabiliyetimizi etkin kullanabiliriz. Akşam saatlerinde ise baskın olma konusunda sınırları aşmamaya özen gösterilmeli.
12 Haziran Pazar şaşırtıcı karşılaşmalar ya da tanışmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde duyulanlar, fark edilenler önemli kararlar aldırabilir.
6 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında sağlıkla ilgili daha dikkatli olmakta fayda var. İkili ilişkilerde dengeleri korumakta zorlanılabilir. Haftanın ikinci yarısı iş hayatında ve maddi konularda fırsatlarla karşılaşılabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Haftanın ilk günleri aşk hayatında sürpriz gelişmelerle, beklenmedik haberlerle karşılaşılabilir. Yakın çevre ile ilgili üstlenilmesi gereken sorumluluklar olabilir. Hafta sonu ise fikirleri hayata geçirmek ya da seyahat planlamak mümkün.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında aileyle, ebeveynlerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Çocuklarla ya da aşk hayatında denge kurmakta zorlanılabilecek bir hafta. Hafta sonu ise sizin dışınızda gelişen olaylara teslim olmak krizli durumları sakinleştirecek.
YÜKSELEN YENGEÇ
Çalışma hayatında planlanandan farklı gelişmeler yaşanabilir. Evle ve aileyle daha çok ilgilenmek gerekebilir. Haftanın ikinci yarısında ise arkadaş çevresinden güzel haberler alabilir, daha çok gruplar içinde olabilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta başında hukuki ya da ticari konularda farklı gelişmeler olabilir. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinde zorlanmak mümkün. Haftanın ikinci yarısında ise işle ilgili karşılaşılacak fırsatlar değerlendirilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta başında ani çıkış yapmamaya dikkat edilmeli. Maddi konulara odaklanıp dengeyi korumaya çalışılacak bir hafta olacak. Hafta sonu ise uzaklardan güzel haberler alabilir, aşk hayatında keyifli vakit geçirebilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta başında gizli düşmanlıklara, rekabetle ilgili konulara dikkat edilmeli. Evle ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda kalınabilir. Haftanın ikinci yarısında ise alevi konularda güzel gelişmeler yaşamak mümkün.
YÜKSELEN AKREP
Hafta başında çalışma hayatında ya da sağlıkla ilgili konularda farklı gelişmeler yaşanabilir. Gidişatına müdahale edilemeyen olaylara uyum sağlamak gerekecek. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde sorunlu konular çözüme ulaşabilir.
YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk günlerinde iş hayatında riskli kararlar almamaya dikkat edilmeli. Özellikle maddi konularda temkinli kalınmalı. Haftanın ikinci yarısı ise kendinizi daha rahat ifade edip etkin hissedeceksiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında ebeveynlerle ya da evle ilgili halletmeniz gereken konuları tamamlayabilirsiniz. Çalışma hayatında güç çatışmalarına girmemeye dikkat edilmesi gereken bir hafta. Hafta sonu ise çocuklarla keyifli vakit geçirebilir ya da hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Haftanın ilk günleri iletişimde sakin kalmaya dikkat edilmeli. Eğitimle ya da hukuki konularla ilgili sorunları çözümlemeniz gerekebilir. Haftanın ikinci yarısı ise yarım kalan işleri sonlandırmak ve ailevi konuları halletmek için değerlendirilebilir.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında maddi konuları dengelemeye çalışacaksınız. Arkadaş çevresinde beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise gruplar içinde aktif olup, güzel haberler alabilirsiniz.
 
Hepimize huzurlu bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..