Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '08

 
Kategori
İzmir
 

7. Karşıyaka Çiçek Festivali 7-11 Mayıs 2008

7. Karşıyaka Çiçek Festivali 7-11 Mayıs 2008
 

Karşıyaka'ya vapurla gelin, solda,sergi alanında yüzlerce çeşit çiçek sizi bekliyor.11 Mayıs'a kadar


İzmir'in güzel ilçesi Karşıyaka'mızda "7. Karşıyaka Çiçek Festivali" başladı. Belediye bandosu eşliğinde yürüyen kortejde Belediye Başkanı Cevat Durak, Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven, muhtarlar, Ayşe Kaya Anaokulu'nun çiçek kızları, konuklar ve sponsor firmaların temsilcileri yer aldı. Çarşı istasyon girişinden başlayan yürüyüş, Viyolenselli Park alanında standların kurulduğu yerde son buldu.

Burada Berkehan Dans Grubu'nun salsa gösterisiyle başlayan festivalde daha sonra Ayşe Kaya Anaokulu'nun çiçek kızları, annelere özel, doğa sevgisini anlatan danslar sergiledi.

Başkan Durak, "Çiçek Festivalimiz, ilk yapıldığı zamanların çok ötesine geçti. Bu festival, Karşıyakalıların balkonlarında veya bahçelerinde kendilerine yeşil alanlar yapmaları için bir fırsattır." dedi. Daha sonra açılışı yapılan festivalde standları gezen misafirler, çiçekçilerden ürünler hakkında bilgi aldı. Durak da bazı stand alanlarında vatandaşlara çiçek sattı.

Karşıyaka Çiçek Festivali, 11 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Festivale Bayındır, Ödemiş, Menemen, Menderes, Torbalı ve Karşıyaka ilçelerinden birçok üretici firma katılıyor.

Çiçekleri izlemek isterseniz, tıklayın:

http://picasaweb.google.com.tr/ilyasbayram35/7KarsiyakaIEkFestivali#


Kaynak: www.haberler.com

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..