Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

7/24 kaymakam

7/24 kaymakam
 

7/24 Kaymakam


Dursunbey'e atandığı günden beri İlçe halkı ile birlikte olmaya özen gösteren ve mesai saati kavramını kaldıran Kaymakam AKSANYAR, Pazar günü Dursunbey.com haber sitesinin yeni bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR, TRT Dursunbey muhabirliği görevine getirilen, Dursunbey.com haber sitesi sahibi Ercan BAL'ı haber sitesinin yeni bürosunda ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaymakam AKSANYAR, Ercan BAL ile İlçenin sorunları, ilçenin kalkınması için ne gibi projeler yapılabilir konularında fikir alışverişinde bulundu. 
 
Sohbet ortamında geçen ziyaret esnasında Dursunbey.com haber sitesi sahibi Ercan BAL, İlçede yapılan güzel hizmetlerin yanında daha ne gibi projelere imza atılması gerektiği, Dursunbey'de insan göçünün önlenmesi, istihdamın arttırılması ve ilçede ekonominin canlanması için neler yapılabileceği konularındaki fikirlerini Kaymakam AKSANYAR'a aktardı. 
 
Ayrıca Dursunbey'de Kereste sektörünün geleceği, ilçeye katkısı yanında, İlçe turizmi adına insanları Dursunbey'e nasıl çekebiliriz konularına değinildi. Sohbet esnasında İlçedeki öğretmen sorunundan eğitime, trafik sorunundan projelere, köy yollarından vatandaşların sorunlarına, Devlet teşviklerinden ilçe ekonomisine kadar birçok konu ele alındı. 
 
Dursunbey'e geldiği günden bu güne farklı bir Kaymakam imajı sergileyen Yaşar AKSANYAR, mesai saatlerinde sergilediği performansın yanında hafta sonlarını kendine ayırmak yerine İlçedeki esnafı ziyaret ederek onların sorunlarını dinlemesi, sokaktaki düşmüş insanlarımızdan, kahvedeki yoldaki insanlara kadar her kesimin sorunlarına eğilmesi, onların sorunlarına çare olabilmek için yanıp tutuşması faklı bir kişiliğe sahip olduğunu ortaya koyuyor. 
 
Neler yapabiliriz, ne gibi girişimlerde bulunabilir, Devletin verdiği imkanlardan nasıl faydalanarak ilçenin ekonomisini canlandırabiliriz diye düşünen ve ilçe halkının katkılarını bekleyen Kaymakam AKSANYAR'ın ardından ilçeye gelecek olan Kaymakamların işi gerçekten zor olsa gerek. 
 
Hürmet ve saygı ile kulaklarını çınlattığımız zamanın Müftüsü Tahir TURHAL'ın bilgi ve tecrübelerini insanlar ile kaynaşarak onları incitmeden kendi zenginliğini ilçe halkına aktarmasındaki başarısı ve ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden sonra, yeni gelen Müftü hocaların işlerinin ne kadar zor olduğunu bildiğimiz gibi, Kaymakam AKSANYAR'ın görev yaptığı yerlerdeki çırpınışı ve insanlar ile kaynaşarak onların dertleri ile dertlenmesinin, ilçenin ekonomisinin canlanması için gösterdiği çabaların ardından bundan sonra ilçede görev alacak Kaymakamlarımızın işlerinin ne kadar zor olacağını da, tahmin edebiliyoruz. 
 
Haber sitemizi ziyaretlerinden ve İlçemize geldiği günden bu güne Dursunbey adına göstermiş olduğu çabalardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılarının ve hizmetlerinin devamını temenni ediyoruz.
 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..