Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '07

 
Kategori
Mizah
 

Alternatif gol sevinçleri

Alternatif gol sevinçleri
 

Futbol sahalarındaki en güzel görüntülerden biri de gol sevinçleridir. Fakat artık aynı gol sevinçlerini görmekten sıkıldık (En azından ben sıkılmışım ki bunu yazmayı düşündüm:)) Ve bu gol sevinçlerine alternatif bir şeyler bulmayı düşündüm.

- Golden sonra bütün futbolcular kalecinin bacak arasına veya kale direğine sıralanırlar. Golü atan futbolcu da bunların üzerine atlar.Uzun eşek oynarlar. Sonrasında bütün tribünler gol sayısını hep bir ağızdan bağırarak söylerler. Muhteşem bir gol sevinci olur ve bu gol sevincine bütün tribünler ortak edilir, tadından yenmez:)

- Gol atan futbolcu rakibin yedek kulübesinin önüne gider.Bunun işi bitti diyerek gol yiyen kaleciyi gösterir.Şimdi sıra sende diyerek de yedek kaleciyi gösterir.

- Golü atan futbolcu bir köşede durur.Takım arkadaşları yanına gelirler ve ona dokunmaya çalışırlar.Sonrasında hepsi elektrik çarpmış gibi yapıp yere düşmeye başlarlar.(Ben adamı böyle çarparım mesajı verilir)

- Gol atan futbolcunun karşısında sıraya geçer takım arkadaşları.Sonra elini öperler, formalarını imzalattırırlar.

- Golü atan futbolcu hızla yedek kulübesine koşar.Bir şişe soğuk su alır.Sonra bu suyu golü yiyen kaleciye verir.(Golün üzerine herhalde en iyi buz gibi soğuk su gider düşüncesi)

 
Toplam blog
: 2
: 447
Kayıt tarihi
: 09.06.07
 
 

1983 yılında Zonguldak'ta doğdum. İlköğretim ve liseyi memleketimde okuduktan sonra Balıkesir Üniver..