Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '07

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

G-stringli haz meşaleleri...

G-string don kadının haz noktalarına baskı uygulayarak gün boyu seksi düşündürtmekte ve kadın kısmını sekse hazır tutmaktaymış! Aklını seksle bozmuş ve fakat belli ki kadın cinselliği konusunda epeyi bilgisiz erkek aklının yeni yumurtlamalarından biri sayın seyirciler.

Kendine göre aydın geçinen din bilgini bile kalkıp örtünme gerekçesini “karşı cinsinin düşüncelerinin kirlenmesini önlemek” diye rahatsızlık duymadan beyan ederse hala -bu çağda diyeceğim güleceksiniz-(sus bari, söyleme), kendi düşüncesinin temizliğinden bile sorumlu tutulamayacak olgunluk düzeyi uygun görülmüş ‘dini bütün’ erkişi her türlü hayale dalar tabii.

İftiraya son derece alınan tesettürlü yazar ise dini bütün bir erkek böyle hassas bilgiye ulaşamaz şeklinde bir azar çakıyor. Zahmet etmiş, zira dini bütün aklı başında erkekleri tenzih ederek şunu ifade etmekte yarar var ki böyle cahilce bir saçmalığı ancak dinin dezavantajlı karanlık kanallarına tıkanmış erkekler ortaya atabilir.

Başka bir ihtimal de bu arkadaşların modern dünya-şeytan kadın hikayelerine kendilerini fazla kaptırmış olmaları. Bir derin hayali haz dünyasının kıyısında ayaklarını sürüye sürüye dolaşmalarına sebep olan yobazlık, yozluk, itilmişlik, bastırılmışlık ve dahi açlık, belli ki onları hakikatlerden tecrit ettiği oranda kindar bir ölçüsüzlüğe de itiyor. Değil g-string, benzeri ne giyerse giysin bir kadının öyle gün boyu uyarılıp sekse hazır durmasının fiziksel veya anatomik olarak bile mümkün olmayacağını karşı cinsle perdesiz ve doğal bir ilişki yaşamış bütün sağlıklı erkekler bilebilir. Bunu bilemeyen erkekler ise bir an önce şunu öğrenmeliler ki dışarıda seksten maada kocaman bir dünya var, apaydınlık, tertemiz, serin esintili, yepelek yağmur taneli, binbir bilgi, meziyet ve yollarla bezeli bir dünya.

Kaldı ki kadınların ferah ferah cinselliklerini yaşamasının ihtimali bile insanlığa uygarlık katacak bir gelişmenin belirtisidir. Bundan korkmasınlar diye naif bir dilekte bulunmayacağım, çünkü kadınları eşit insan olarak görmek için gerekli donanımın noksanlığı kişide ne vahim zaaflar yaratıyor, her gün yaşıyor, görüyor, okuyoruz. Ancak umabiliriz ki tövbe etsinler ve fantazilerini yatak odalarına saklasınlar; kişisel (hatta cemaatsel) dip takıntılarını toplumun sanrılarına mal edip serap görmesin bu dini bütün arkadaşlar!

 
Toplam blog
: 4
: 1374
Kayıt tarihi
: 02.07.07
 
 

Madem bu kadar ısrar ettiniz, mimarlık eğitimi aldım ama uzmanlık alanım mıdır bilemiyorum. Bana kes..